Ugrás a tartalomra

Elismerés a Vajdaság Erdői Közvállalatnak

2022.12.02
16:59
Forrás
Közlemény
A fenntartható turizmus miatt kapott elismerést a Vajdaság Erdői Közvállalat Brüsszelben.

A díjat Kókai Roland, a közvállalat igazgatója vette át. Azok között, akik gratuláltak az elismeréshez, az elsők közt volt Deli Andor, EP-képviselő is. A Vajdaság Erdői Közvállalat még 2013-ban döntött a fenntartható turizmus megvalósítása mellett, ezért folyamatosan figyelmet fordított erre a területre. A mostani díjat a Felső-Dunamellék Természetvédelmi Rezervátumban kialakított fenntartható turizmus miatt kapták.

Vajdaság Erdői Közvállalat
Kokai Roland

Most

20:11, Frissítve: 20:24

Az ukrán elnökkel tárgyalt a szerb államfő Tiranában

Az Ukrajna-Délkelet-Európa csúcstalálkozón Aleksandar Vučić egyebek mellett a két ország területi integritásáról, az ENSZ Alapokmányának tiszteletben tartásáról és a béke megteremtésére tett erőfeszítésekről egyeztetett Volodimir Zelenszkijjel.
19:03, Frissítve: 19:10

Kedvezmények a Forum Könyvkiadónál

A Forum Könyvkiadó Intézet felhívja a figyelmet, hogy a Vajdasági Szép Magyar Könyv pályázat elismert alkotásait további két hétig árusítják 20%-os kedvezménnyel a weboldalukon (https://forumliber.rs/shop).
18:36, Frissítve: 18:44

Ajándék a hölgyeknek

Miközben még az előző koncert hatása alatt állunk, a Szabadkai Népszínház és a Szabadkai Szimfonikus Zenekar újabb közös eseményre készül.

Népszerű