Ugrás a tartalomra
Vajdaság Erdői Közvállalat

Elismerés a Vajdaság Erdői Közvállalatnak

2022.12.02
16:59
Forrás
Közlemény
A fenntartható turizmus miatt kapott elismerést a Vajdaság Erdői Közvállalat Brüsszelben.

A díjat Kókai Roland, a közvállalat igazgatója vette át. Azok között, akik gratuláltak az elismeréshez, az elsők közt volt Deli Andor, EP-képviselő is. A Vajdaság Erdői Közvállalat még 2013-ban döntött a fenntartható turizmus megvalósítása mellett, ezért folyamatosan figyelmet fordított erre a területre. A mostani díjat a Felső-Dunamellék Természetvédelmi Rezervátumban kialakított fenntartható turizmus miatt kapták.

Vajdaság Erdői Közvállalat
Kokai Roland

Kapcsolódó tartalmak

Most

12:56, Frissítve: 13:17

Csúcstalálkozó légiriadó közben

Ma is légiriadót rendeltek el Ukrajna egész területén. A háború sújtotta Kijevben uniós csúcstalálkozó zajlik. Újabb Oroszország elleni szankciókról és az Ukrajnát segítő intézkedésekről egyeztetnek az uniós és az ukrán vezetők.
12:42, Frissítve: 12:53

A világ világosságai

A katolikus egyház Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepéről, Jézus templomi bemutatásáról, valamint a megszentelt élet napjáról emlékezett meg február 2-án.

Népszerű

Meghalt egy féléves gyermek

A kuršumlijai Egészségügyi Központ sürgősségi osztályára vitték be, életjelek nélkül volt. A gyermeket előző nap megvizsgálták ebben az egészségügyi intézményben, ahol az illetékesek szerint megfelelő terápiát írtak elő.

Egy fiatal nő harca, hogy újra járni tudjon

Páger Anita 26 éves muzslyai lány egy baleset következtében öt éve mozgássérült. Bekerült a Budi human jótékonysági alapítvány programjába és thaiföldi műtétjére indult gyűjtési akció. Májusig nem egész 16 millió dinárt kellene összegyűjteni.