Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Elismerésben részesítették az ifjú matematikusokat Szabadkán

2018-03-13
15:55
2018-03-13
17:35
Forrás
Pannon RTV
A Városháza dísztermében az önkormányzat dicsérő okleveleket osztott ki a 2017/2018-as iskolaévben rendezett versenyeken sikereket elért diákoknak.

Az okleveleket közel 400 általános- és középiskolásnak adta át Horvát Tímea alpolgármester, Nataša Aleksić a Városi Tanács oktatási ügyekkel megbízott tagja és Nebojša Gvozdenović a Szabadkai Matematikusok Egyesületének elnöke. A 12 éves Dobó Ármin számtalan versenyen részt vett tavaly, és büszkeséggel tölti el, hogy ő is részesült az elismerésben.

Dobó Ármin, ötödikes tanuló: „Nagyon szeretem a matematikát. Tulajdonképpen azért szeretem, mert tehetséges is vagyok benne. Anyukám is azt tanítja nekem. Rengeteg versenyt nyertem, és ez engem boldoggá tesz.”

matematika
Szabadka

Most

11:56, Frissítve: 12:47

Legyél te is hős!

Az elsősegély világnapja alkalmából “Legyél te is hős!” címmel a Magyarkanizsai Egészségház bemutatót tartott a városháza előtti parkban. Az akción 48 középiskolás diák vett részt.
10:48, Frissítve: 11:50

Reneszánszát éli a fotózás Törökbecsén

Parkban pihenő nyugdíjasok, fürdőző gyerek, fagyizó édesanya és csemetéje, nyári délutáni szundikálás. Néhány pillanatkép a Törökbecseiek arca című fotókiállításról a Művelődési Ház képtárában.

Népszerű

nő babakocsival, kisgyerekkel

Változik a családtámogatás rendszere Vajdaságban

A tartományi kormány megszüntette a harmadik gyermek után járó támogatást Vajdaságban, mivel a 2017.december 24-e után született gyermekek után ezentúl a szerb kormány folyósítja a támogatást.

Elhunyt Bödő Sándor, a Pannon RTV munkatársa

Tragikus hirtelenséggel elhunyt Bödő Sándor, a Pannon RTV magyarkanizsai tudósítója, Aranytoll-díjas újságíró, kedves kollégánk. Tegnap töltötte be 65. életévét és vonult nyugdíjba.
Szabadkai Zsinagóga beltere

Teljes pompában a szabadkai Zsinagóga beltere

Határidőn belül, 2017. december 31-én befejezték a szabadkai Zsinagóga felújításának belső munkálatait. A három kupola helyreállítása is a megfelelő ütemben halad - mondják az illetékesek.