Ugrás a tartalomra
Tanjug/MRE/ ZORAN PETROVIC/ bg

Elkészült az energiaellátási terv

2021.12.20
13:35
2021.12.20
17:05
Forrás
Szerbiai RTV
A szerbiai villamosenergia rendszerében az utóbbi időben tapasztalható fennakadások megoldódni látszanak, továbbá az energiaellátási terv is elkészült.

Az energetikai fennakadásokat a havazás miatti hálózati meghibásodások okozták. A Nikola Tesla Hőerőműben is leállás volt, de már annak kapacitásait is növelték. Egyebek mellett ezekről a témákról volt szó az illetékes munkacsoport ülésén. A megbeszéléseket Zorana Mihajlović energetikai miniszter vezette. 

Zorana Mihajlović
Zorana Mihajlović
energetika
energetikai
energetikai helyzet
energetikai miniszter
energetikai minisztérium
áramellátás
áram

Kapcsolódó tartalmak

Most

17:32, Frissítve: 17:40

Virágzik a tavaszi hérics

A topolyai Arcus Környezetvédő Egyesület immár negyedik alkalommal szervezett sétát, amelynek úti célja a Krivaja patak lipári völgye volt, ahol Közép-Bácskában még megtalálható ez a ritka, veszélyeztetett növényfaj.
14:57, Frissítve: 19:00

A birkózás a legtömegesebb sportok között

Falunapi birkózótornát tartottak Kishegyesen az óvodás és általános iskolás korosztály számára. A községbeli gyerekeknek ez az első megmérettetése. Szabadka és Magyarkanizsa csapatait látták vendégül.
14:21, Frissítve: 17:09

Kikapcsolódásból lefutni a félmaratont

Vasárnap délelőtt elrajtolt a 30. Újvidéki Félmaraton. A főtérnél megrendezett versenyen, illetve, sportrekreációs rendezvényen minden korosztályra gondoltak, a versenyzők különböző kategóriákban indulhattak.
12:55, Frissítve: 16:45

Vásárt tartottak Kispiacon

Az esemény megszokott, hiszen évtizedek óta minden hónap utolsó hétvégéjén szervezik meg, amelyre egész Vajdaság területéről érkeznek árusok és vásárlók is egyaránt.

Népszerű

Elindult a szerbiai e-Agrar portál

A termelők az online felületen módosíthatják gazdaságuk adatait, megújíthatják az előző évben leadott információkat, de a támogatások igénylésére is itt lesz lehetőség.