Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Elkezdték a nyolcas ipari zóna fő vízvezetékének kiépítését Temerinben

2021.12.28
15:53
2021.12.28
20:13
Forrás
Pannon RTV
Egy hete kezdődött a kialakítás alatt álló, temerini nyolcas ipari zóna fő vízvezetékének kiépítése. A munkálatok 140 napon belül fejeződnek be, az időjárási viszonyok függvényében.
Pannon RTV

A mintegy 100 hektáros ipari zóna vízvezetékének kiépítése 115 millió dinárba kerül, ebből a tartományi titkárság 40 millió dinárt biztosított - mondta Čedomir Božić tartományi mezőgazdasági titkár. Emellett Temerinben hamarosan elkezdődhet a vízgyár megépítése is.

Mladen Zec, polgármester, Temerin: „Várhatóan két hónapon belül meglesz a vízgyár projektdokumentációja, az anyagi forrásokért a tartományi titkárságnál is pályázunk majd. Jövőre pedig megkezdjük a vízgyár építését. A projektdokumentációból pontosan látni fogjuk a munkálatok költségeit, és becslésem szerint körülbelül másfél év múlva megépül majd a temerini vízgyár.”

Temerin
vízvezeték
ipari zóna
Čedomir Božić
tartományi mezőgazdasági titkár
vízgyár
Mladen Zec
polgármester
Temerin

Most

14:47, Frissítve: 16:38

Tejbajok

Egyre kevesebb a fejőstehén, és egyre több a probléma a tejjel Szerbiában.

Népszerű

Meghalt egy féléves gyermek

A kuršumlijai Egészségügyi Központ sürgősségi osztályára vitték be, életjelek nélkül volt. A gyermeket előző nap megvizsgálták ebben az egészségügyi intézményben, ahol az illetékesek szerint megfelelő terápiát írtak elő.

Szabadka legendás diszkói

Largo, Aquarius, Lezonit, Amfora, Mladost, Hacienda… Legendás hírű szabadkai szórakozóhelyek a 1970-es és 80-as évekből, amikor még mindenki táncolt.