Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Elkezdték a nyolcas ipari zóna fő vízvezetékének kiépítését Temerinben

2021.12.28
15:53
2021.12.28
20:13
Forrás
Pannon RTV
Egy hete kezdődött a kialakítás alatt álló, temerini nyolcas ipari zóna fő vízvezetékének kiépítése. A munkálatok 140 napon belül fejeződnek be, az időjárási viszonyok függvényében.
Pannon RTV

A mintegy 100 hektáros ipari zóna vízvezetékének kiépítése 115 millió dinárba kerül, ebből a tartományi titkárság 40 millió dinárt biztosított - mondta Čedomir Božić tartományi mezőgazdasági titkár. Emellett Temerinben hamarosan elkezdődhet a vízgyár megépítése is.

Mladen Zec, polgármester, Temerin: „Várhatóan két hónapon belül meglesz a vízgyár projektdokumentációja, az anyagi forrásokért a tartományi titkárságnál is pályázunk majd. Jövőre pedig megkezdjük a vízgyár építését. A projektdokumentációból pontosan látni fogjuk a munkálatok költségeit, és becslésem szerint körülbelül másfél év múlva megépül majd a temerini vízgyár.”

Temerin
vízvezeték
ipari zóna
Čedomir Božić
tartományi mezőgazdasági titkár
vízgyár
Mladen Zec
polgármester
Temerin

Most

14:15, Frissítve: 14:25

A hétvégén Folk Music Fest

Május 27-én és 28-án tartják a nyolcadik Folk Music Fest népzenei fesztivált a Palicsi Vigadó teraszán. Pénteken a Juhász zenekar nyitja meg a koncertsorozatot, szombaton délután fiatal népzenei együttesek fellépésével folytatódik a rendezvény.
12:21

Nemezeltek a magyarkanizsai gyerekek

A nemezelés alapjait sajátíthatták el a magyarkanizsai fiatalok a Dobó Tihamér Képtárban szerda délelőtt. A negyedik osztályos diákok a nemezt, mint anyagot és a felhasználási lehetőségeit is megismerhették.

Népszerű

Rossz hír a földművesek számára

Folytatódik a meleg időjárás térségünkben, holnaptól egészen péntekig már nem kell számítani csapadékra - olvasható a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet előrejelzésében.

Miből mennyit vihetünk magunkkal külföldre?

Hamarosan elkezdődik a nyári szabadságok ideje. Utazásunk előtt jó tudni, hogy külföldi nyaralásunk során milyen értékben vihetünk magunkkal készpénzt és egyéb dolgokat úgy, hogy ne büntessen meg bennünket a szerb vámhivatal.