Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Illusztráció

Elszállították a migránsokat a Horgos-Röszke közúti határátkelő környékéről

2022.08.09
20:50
2022.08.09
21:31
Forrás
Közlemény
Összegyűjtöttek és befogadóközpontba szállítottak a hatóságok 314 illegális bevándorlót Magyarkanizsa községből, a Horgos-Röszke közúti határátkelő melletti területekről.

Az akciót az operatív rohamcsapat, az újvidéki csendőrség, a nagykikindai rendőrség és a határrendőrség közösen szervezte meg. Valamennyiüket a befogadóközpontba szállították, ahol megfelelő szállást biztosítanak nekik, írja közleményében a belügyminisztérium.

A közlemény szerint a rendőrség tovább is mindent megtesz és a hatáskörébe tartozó intézkedések foganatosításával azon dolgozik, hogy megőrizze a stabil biztonsági helyzetet a területen.

illegális bevándorló
rendőrség

Most

19:07, Frissítve: 20:25

Vajdasági sikerekben bővelkedett a Nemzeti Vágta

Emlékezetes, vajdasági sikerekben bővelkedő vágtát láthatott a közönség vasárnap délután Budapesten. A Temerint képviselő Földes Luca második lett a fináléban. Szerbia színeiben pedig Ördög Alen megnyerte a Nemzetközi vágta döntőjét.
19:04, Frissítve: 20:25

Betyáros virtus Ludason

Fekete, pej, szürke, deres de még tarka ló is versenyzett a 12. Ludasi Betyárnapon. Hátas-lovas és fogatos ügyességi lóversenyeket láthatott a közönség.

Népszerű

69 kérdés, 30 perc

Október 1-jén, szombaton kezdődik és 31-éig tart a népszámlálás Szerbiában.