Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Molnár Edvárd

Emelkedik az új koronavírus-áldozatok száma Szerbiában

2021.09.18
15:28
2021.09.18
15:39
Forrás
Covid19.rs, Szerbiai RTV
Növekszik a kórházi kezelésre szorulók száma is.

Az előző napokhoz képest némileg kevesebb koronavírus-fertőzöttet vettek nyilvántartásba az elmúlt 24 órában Szerbiában, ezzel szemben növekszik a kórházi kezelésre szorulók száma. A több mint 22 és fél ezer tesztből 6745 lett pozitív. Elhunyt 35 páciens. Kórházban már mintegy 4200 beteget kezelnek, közülük 177-en vannak lélegeztetőgépen.

A koronavírus elleni oltakozás az egyetlen megoldás arra, hogy a diákok továbbra is tantermi oktatásban vehessenek részt - hívta fel a figyelmet Branko Ružić. A szerb oktatási miniszter hozzátette, amíg egyesek elmennek bulizni, és figyelmen kívül hagyják a járványügyi intézkedéseket, addig nem tudunk kilábalni a jelenlegi helyzetből. Ružić arról is beszélt, hogy egyre több iskolában térnek át az online oktatásra, mivel ez a megoldás arra, hogy a gyerekek egészségesek maradjanak.

koronavírus
járvány
Branko Ružić

Most

22:52, Frissítve: 23:00

Kocsis Máté: életbe lép a Gyurcsány - Márki-Zay paktum

A baloldal hatalmat akar, annak viszont feltétele, hogy a miniszterelnök-jelölt és a legnagyobb baloldali párt elnöke ezt megkösse - jelentette ki a Fidesz frakcióvezetője az ellenzéki előválasztásra reagálva vasárnap közösségi oldalán.
22:28, Frissítve: 22:46

Márki-Zay Péter nyerte az előválasztást

A Mindenki Magyarországa Mozgalom jelöltje 57-43 arányban nyert a magyarországi ellenzéki előválasztás második fordulójában. A voksolás másik miniszterelnök-jelöltje, Dobrev Klára gratulált Márky-Zay Péternek az előválasztáson elért sikeréhez.

Népszerű

Fogjunk össze a tiszaszentmiklósi Szarvák családért!

Ismét jó szándékú emberek segítségét kéri a tiszaszentmiklósi Szarvák Krisztina és családja. Az édesanya tavaly egyedül maradt hét gyermekével, miután férje rövid, súlyos betegség következtében elhunyt.