Ugrás a tartalomra

Enyhén emelkedik a koronavírussal fertőzöttek száma Nyugat-Bácskában is

2020-10-27
18:11
Forrás
Vajdasági RTV
A zombori kórházból közölt adatok szerint az elmúlt két hétben 2 és 4 között mozog az intézményben kezelt koronavírusos betegek száma.

Gordana Cvetić, a Zombori Közegészségügyi Intézet epidemiológusa elmondta, a 65 év feletti, krónikus betegséggel rendelkező pácienseknek van a legsúlyosabb klinikai kórképe.

Nyugat-Bácskában jelenleg 15 aktív esetet jegyeznek, 12-en vannak házi karanténban.

koronavírus
Zombor
Nyugat-Bácska
fertőzöttek

Most

14:49, Frissítve: 15:02

Ülésezett a magyarkanizsai KKT

26 millió dinárral növekedett Magyarkanizsa község költségvetése január és szeptember között a tavalyi év ugyanezen időszakához képest. Egyebek között erről is szó esett a Községi Képviselő-testület ülésén.

Népszerű

Segítsünk a Surányi családnak

Tűzifa, építőanyag, meleg ruha, étel - mindez hiányzik a nehéz sorsú szabadkai Surányi család otthonából. A hattagú családnak nagy szüksége lenne segítségre.

A szerb-magyar határátlépés szabályai

A 2020. november 4. után lejáró okmányok a veszélyhelyzet miatt Magyarország területén további 60 napig használhatók maradnak, de azokat külföldön nem fogadják el - mondta a Közügyekben Csallóközi Eszter, Magyarország szabadkai főkonzulja.

Újabb szigorítások lépnek életbe Szerbiában

Holnaptól december 3-ig a vendéglátóipari egységek, éttermek, kávézók, bárok, klubok, bevásárlóközpontok, színházak, mozik és más kulturális intézmények, játéktermek 18 órától hajnali 5 óráig nem üzemelhetnek.