Ugrás a tartalomra
Facebook

Este 9-től Ákos koncert Tóthfaluban

2022.06.04
14:13
2022.06.04
19:07
Forrás
Pannon RTV
A nemzeti összetartozás napja alkalmából először lép fel Vajdaságban, Tóthfaluban, Magyarország egyik legismertebb énekese, Ákos. A Kossuth-díjas énekes fergeteges koncertjét nagyon sokan várják.
Pannon RTV

A szervező Munkás Szent József Plébánia már az utolsó simításokat végzi, lassan, de biztosan kirajzolódnak a helyszínek, a be- és a kilépési kapuk.

Folyamatos az előkészület, hisz a kis falu egy igazán nagy eseménynek ad otthont. Felszedett drótkerítés, betömött árkok és kordonokkal elzárt terület, mind a szórakozni vágyók biztonságát szolgálja. Sátrak, kihelyezett vízcsapok és előre kijelölt területek, hogy mindenki kényelmesen elférjen, és helyet tudjon biztosítani portékájának.

A szervezők mindenkit nagy szeretettel várnak, mindamellett pedig arra kérik a kilátogatókat, hogy folyamatosan érkezzenek a helyszínre, hogy zökkenőmentesen folyjon a beléptetés, a házirend szabályzatát pedig tartsák be. Belépéskor mindenki igényelje a karszalagot, és érezze jól magát Ákos első, több mint kétórás vajdasági koncertjén.

Ákos
Vajdaság
Tóthfalu
Munkás Szent József Plébánia
nemzeti összetartozás napja

Kapcsolódó tartalmak

Most

Népszerű

Leszámolás történhetett Horgoson

Lövöldözés volt csütörtökön Horgoson. Valószínűleg leszámolás történt két migránscsoport között, néhányan meg is sérültek.