Ugrás a tartalomra

Este 9-től Ákos koncert Tóthfaluban

2022.06.04
14:13
2022.06.04
19:07
Forrás
Pannon RTV
A nemzeti összetartozás napja alkalmából először lép fel Vajdaságban, Tóthfaluban, Magyarország egyik legismertebb énekese, Ákos. A Kossuth-díjas énekes fergeteges koncertjét nagyon sokan várják.

A szervező Munkás Szent József Plébánia már az utolsó simításokat végzi, lassan, de biztosan kirajzolódnak a helyszínek, a be- és a kilépési kapuk.

Folyamatos az előkészület, hisz a kis falu egy igazán nagy eseménynek ad otthont. Felszedett drótkerítés, betömött árkok és kordonokkal elzárt terület, mind a szórakozni vágyók biztonságát szolgálja. Sátrak, kihelyezett vízcsapok és előre kijelölt területek, hogy mindenki kényelmesen elférjen, és helyet tudjon biztosítani portékájának.

A szervezők mindenkit nagy szeretettel várnak, mindamellett pedig arra kérik a kilátogatókat, hogy folyamatosan érkezzenek a helyszínre, hogy zökkenőmentesen folyjon a beléptetés, a házirend szabályzatát pedig tartsák be. Belépéskor mindenki igényelje a karszalagot, és érezze jól magát Ákos első, több mint kétórás vajdasági koncertjén.

Ákos
Vajdaság
Tóthfalu
Munkás Szent József Plébánia
nemzeti összetartozás napja

Most

18:42, Frissítve: 19:41

Lázár János Óbecsén zárta vajdasági körútját

Óbecsén a Petőfi Sándor Magyar Kultúrkörben tartott délután lakossági fórumot a Vajdasági Magyar Szövetség. Az eseményen jelen volt Lázár János magyar építési és közlekedési miniszter is, aki a Tisza-parti városban zárta vajdasági körútját.
16:55, Frissítve: 19:06

Birkózóiskola nyílt Pacséron

Nagy volt az érdeklődés a helyi iskola diákjai részéről. A Vajdasági Birkózóakadémia berkeiben a pacsérival egyben már kilenc klub nyílt, de folytatni fogják a tagtoborzást és a birkózóiskolák nyitását.

Népszerű

Két új pályázat jelent meg a Prosperitatinál

Folytatódik a Prosperitati Alapítvány vajdasági gazdaságfejlesztési programja, két új pályázat jelent meg a mezőgazdasági termelők és a vállalkozók számára, 2-2 milliárd forintos keretösszeggel. Pályázni december 5-től lehet.

Kerülje el ezt a kereszteződést Szabadkán

Újabb ideiglenes útlezárás várható Szabadkán. A Belgrád-Budapest vasútvonal kiépítése miatt november 25-étől, vagyis szombattól tíz napon át zárva lesz a Makszim Gorkij, a Jovan Mikić, a Papp Pál és a Szegedi út kereszteződése.