Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Gál Hermina

Ételmérgezést kapott több niši diák

2022.03.31
15:12
Forrás
Magyar Szó, Beta
Hat niši középiskolás diákot mérgezett meg a Közgazdasági, Vendéglátóipari és Kereskedelmi Iskola épületegyüttesének közelében lévő gyorsétteremben vásárolt élelmiszer.

A mentősök további kivizsgálásra és kezelésre kórházba szállították őket.

Az illetékesek szerint a közeli létesítményben vásárolt étel elfogyasztása után nem egész egy órával a diákoknak emésztési panaszaik voltak.

A mentősök jelenleg is a helyszínen tartózkodnak annak érdekében, hogy azonnal közbelépjenek, ha más gyerekek is rosszul éreznék magukat.

ételmérgezés
Niš
diák

Kapcsolódó tartalmak

Most

13:35

Búcsút tartottak Moholon

A Szent Mihály-kisbúcsú az egykori moholi zárdaiskola kápolnájának címünnepe, valamint a Moholról Doroszlóra induló gyalogos zarándokok Rózsafüzér Királynőjének szentelt és felajánlott fogadalmi napja is.
12:57, Frissítve: 13:05

Migránsügyben a helyzet változatlan

Tele van az erdő migránsokkal Szabadka külvárosában, a magyar határhoz közeli Makkhetes városrészben. A helyiek be sem mernek menni az egykor népszerű, hatalmas kirándulóhelyre.
11:56

Casper Ruud harmadik a világranglistán

A norvég Casper Ruud a szöuli negyeddöntős búcsúja után a másodikról a harmadik helyre csúszott vissza a férfi teniszezők világranglistáján, melyet a spanyol Carlos Alcaraz vezet.
11:41, Frissítve: 11:48

Újabb tömegbaleset Szabadkán

A hidegfront, a változékony időjárás, a helyenként nedves és sárfelhordásos útszakaszok miatt az elmúlt egy-két napban nőtt a koccanásos balesetek száma.

Népszerű

69 kérdés, 30 perc

Október 1-jén, szombaton kezdődik és 31-éig tart a népszámlálás Szerbiában.