Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Európai Kutatók Éjszakája Szabadkán

2021.09.22
13:32
2021.09.22
17:05
Forrás
Pannon RTV
A környezetvédelem lesz a fő témája idén a Európai Kutatók Éjszakájának, amit Szabadkán az Ivan Sarić Műszaki Iskolában tartanak meg.

A kiállítók a biológia és a vegyészet szempontjából is megvilágítják a környezetvédelmi tematikát. Sőt, az érdeklődők a robotika világával is megismerkedhetnek. Az eseményt pénteken 16 és 22 óra között tartják.

Pannon RTV

Fürstner Igor, a Szabadkai Műszaki Szakfőiskola igazgatója: „Az idén felsőoktatási intézmények vesznek részt a programokban. Természetesen a szabadkai középiskolák többsége, illetve több általános iskola is részt vesz. Több mint 120 aktív résztvevővel és bízom benne hogy több ezer látogatóval fogjuk zárni majd péntek este a rendezvényt.”

Európai Kutatók éjszakája
Szabadka
Ivan Sarić Műszaki Iskola
Fürstner Igor

Most

07:36

Mától bírságolnak

Szerbia kormányának döntése értelmében szombaton 22 órakor megkezdődött a covid-igazolványok ellenőrzése, és október 25-étől, azaz mától büntetik mindazokat, akik ezt az intézkedést nem tartják be.

Népszerű

Aleksandar Vučić: Aki mer, az nyer

Aki mer, az nyer - mondta magyarul Aleksandar Vučić szerb államfő Horgoson. Ezzel a mondattal Orbán Viktor magyar miniszterelnök Szerbia felé irányuló politikáját jellemezte.