Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Európai Kutatók Éjszakája Szabadkán

2021.09.22
13:32
2021.09.22
17:05
Forrás
Pannon RTV
A környezetvédelem lesz a fő témája idén a Európai Kutatók Éjszakájának, amit Szabadkán az Ivan Sarić Műszaki Iskolában tartanak meg.

A kiállítók a biológia és a vegyészet szempontjából is megvilágítják a környezetvédelmi tematikát. Sőt, az érdeklődők a robotika világával is megismerkedhetnek. Az eseményt pénteken 16 és 22 óra között tartják.

Pannon RTV

Fürstner Igor, a Szabadkai Műszaki Szakfőiskola igazgatója: „Az idén felsőoktatási intézmények vesznek részt a programokban. Természetesen a szabadkai középiskolák többsége, illetve több általános iskola is részt vesz. Több mint 120 aktív résztvevővel és bízom benne hogy több ezer látogatóval fogjuk zárni majd péntek este a rendezvényt.”

Európai Kutatók éjszakája
Szabadka
Ivan Sarić Műszaki Iskola
Fürstner Igor

Most

17:45, Frissítve: 19:51

Toborozták a számlálóbiztosokat

Több mint 40 ezren töltötték ki a számlálóbiztosi munkával kapcsolatos elektronikus jelentkezési űrlapot – jelentette be a Köztársasági Statisztikai Intézet.
16:51, Frissítve: 16:56

Nagy ho-ho-horgász gyerekek

Egyhetes ifjúsági horgásztábort tartanak a Péterrévéhez közeli Csík-ér partján. Az esemény a Mohol Sporthorgász Egyesület szervezésében valósult meg.
16:49, Frissítve: 20:07

KORszintézis

KORszintézis címmel szervezték meg a Topolyai Művésztelep idei nyári alkotótáborát. A vajdasági művészek a tábor első napjaiban a város kültéri alkotásait tekintették meg, melyek inspirációul szolgálnak az alkotáshoz.

Népszerű