Ugrás a tartalomra
http://www.vojvodina.gov.rs/

EXPOONLINE - egymillió dinár tartományi támogatással

2021.02.24
13:46
2021.02.24
13:57
Forrás
Közlemény
Egymillió dinárral támogatja a tartomány a középiskolák oktatási kiállításának megszervezését.

A járványhelyzetnek megfelelően és a köztársasági válságstáb ajánlása szerint az expót idén online szervezik meg a vajdasági székhelyű középiskolák számára március 24-e és 26-a között. Az odaítélendő összegek mértéke függ az online prezentáció célközönségétől, a részvétel mértékétől és a bevont partnerintézetek számától is.

Az EXPOONLINE társfinanszírozására vonatkozó pályázati felhívás és a szükséges formanyomtatványok letölthetők a tartományi oktatási titkárság honlapjáról. A kitöltött pályázati anyagot postai úton kell eljuttatni a titkársághoz legkésőbb március 4-éig.

támogatás
tartomány
oktatás
kiállítás
középiskola

Most

15:55, Frissítve: 17:36

Interaktív előadás János vitézről

Petőfi Sándor János vitéz című művéből készített alsós diákoknak interaktív előadást a Perem Magyar Színházi Egyesület. A mintegy félórás darabot Vajdaság-szerte láthatják majd a gyerekek.
15:35, Frissítve: 17:41

Vasárnap GastroFest Óbecsén!

Vasárnap immár hatodik alkalommal szervezik meg Óbecsén a GastroFest gasztronómiai rendezvényt, amelyre 10 és 22 óra között várják a látogatókat az Erdőtelepítők Parkjában.

Népszerű

Dupla öröm a nyugdíjasoknak

A nyugdíjasok mától duplán örülhetnek, hiszen mostantól érvényesek az új nyugdíjas kártyák, ráadásul 5,5 százalékkal emelkednek a nyugdíjak Szerbiában.

Kádár Lara, az ifjú futótehetség

Még csak 12 éves, de a világranglista 3. helyén áll korosztályában, miután Gyepükajánon 87 kilométeres távot teljesített, és felállította az új szerb junior női csúcsot Kádár Lara.