Ugrás a tartalomra
http://www.vojvodina.gov.rs/

EXPOONLINE - egymillió dinár tartományi támogatással

2021.02.24
13:46
2021.02.24
13:57
Forrás
Közlemény
Egymillió dinárral támogatja a tartomány a középiskolák oktatási kiállításának megszervezését.

A járványhelyzetnek megfelelően és a köztársasági válságstáb ajánlása szerint az expót idén online szervezik meg a vajdasági székhelyű középiskolák számára március 24-e és 26-a között. Az odaítélendő összegek mértéke függ az online prezentáció célközönségétől, a részvétel mértékétől és a bevont partnerintézetek számától is.

Az EXPOONLINE társfinanszírozására vonatkozó pályázati felhívás és a szükséges formanyomtatványok letölthetők a tartományi oktatási titkárság honlapjáról. A kitöltött pályázati anyagot postai úton kell eljuttatni a titkársághoz legkésőbb március 4-éig.

támogatás
tartomány
oktatás
kiállítás
középiskola

Most

16:19, Frissítve: 16:34

Védjük meg a tavasz hírnökeit!

A több napig tartó hideg és csapadékos tavaszi időjárás különösen megnehezíti a fecskék életét. A hűvös időben a madarak kevés repülő rovart találnak, ami egyébként a kizárólagos táplálékukat jelenti. Mi segíthetünk, hogy túléljék rossz a időt!

Népszerű

A szabadkai vörös zóna

A Pannon Televízió stábja engedélyt kapott arra, hogy a Szabadkai Közkórház covid-részlegének vörös zónájában forgasson, ott, ahol a legsúlyosabb betegeket kezelik. Megrázó felvételeket rögzítettünk!