Ugrás a tartalomra

Felfüggesztették az orvost, aki halottnak nyilvánított egy élő személyt

2019-08-06
13:16
2019-08-06
13:26
Forrás
Vajdaság Ma, 021
Az egészségügyi intézmény bizottsága szerint N.B. a páciens megvizsgálása során nem a halál megállapítására vonatkozó szabályok szerint járt el.

Felfüggesztették a nagykikindai egészségház mentőszolgálatának azt az orvosát, aki a múlt héten halottnak nyilvánított egy még életben lévő személyt. N. B. megvizsgált egy 89 éves nőt, majd megállapította a halál beálltát. Később kiderült, hogy az asszony még él. Az otthonából a nagykikindai kórházba szállították, ahol végül elhunyt. A mentőszolgálati orvost 15 napra függesztették fel, aztán döntenek a véglegesen a státuszáról. Lehet, hogy felmondást kap, vagy egy másik munkakörbe helyezik át.

Az egészségügyi intézmény bizottsága megállapította, N.B. a páciens megvizsgálása során nem használta az alapvető orvosi műszereket, illetve nem a halál megállapítására vonatkozó szabályok szerint járt el.

orvos
diagnózis
Nagykikinda
mentőszolgálat
felfüggeszt

Most

14:13, Frissítve: 14:23

Fekete Péter a Jadran Színpadon

A pénz beszél, A szerelemhez nem kell szépség, Holdvilágos éjszakán, Lesz maga juszt is az enyém - örök értékű, közismert slágerek csendülnek fel december huszadikán, a szabadkai Jadran színpadon.

Népszerű

Megállapodott a kormány és a Szerbiai Posta

Aláírták a megállapodást a posta munkásainak képviselői, a cég vezetősége és a kormány illetékesei, amellyel megvalósulnak a foglalkoztatottak fizetésemelés iránti igényei.