Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Felgyorsul az átkelés a szerb-magyar határon?

2019-10-11
23:15
Forrás
Pannon RTV
Bővítik a horgosi autópálya-határ szerbiai részét. A kamionforgalmat szétválasztják a személyautóktól. Erről is beszélt a Közügyek című műsorunkban Kern Imre.

Az infrastruktúraügyi államtitkár az interjúban szólt az új rábéi határátkelőhelyről, arról, hogy mi okozza a torlódást a magyar-szerb határon és arról is miként újítják a Szabadka-környéki vasútállomásokat.

Kern Imre

Most

22:43

Enyhítések kezdődnek Angliában

A brit kormány tájékoztatása szerint fokozatosan újranyithatnak Angliában a koronavírus-járvány miatt március óta zárva tartó szabadtéri színpadok, edzőtermek, uszodák és szépségszalonok.
20:44, Frissítve: 20:53

Békés tüntetés volt Szabadkán

Egy közösségi oldalon megjelent felhívásra nagyjából száz szabadkai polgár csatlakozott a belgrádi tüntetésekhez csütörtökön este az észak-bácskai városban.

Népszerű

Megtalálták csantavéri kisfiút

Este fél nyolc körül előkerült a ma délután Csantavéren eltűnt kisfiú. Réti Dénes jól van, a szülei köszönik a segítséget a fiú felkutatásában.

Vučić: holnap döntenek a szigorításokról

Aleksandar Vučić szerb elnök ma délután is sajtótájékoztatót tartott. Elmondta, hogy a járványügyi helyzettel kapcsolatban a konkrét intézkedésekről holnap döntenek.

302 új eset és 5 áldozat Szerbiában

5 személy vesztette életét a koronavírus szövődményeinek következtében Szerbiában az elmúlt 24 órában, és 302 újabb fertőzöttet regisztráltak. Cikkünk folyamatosan frissül.