Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Juhász Géza

Felkészítik az újvidéki vásárcsarnokot a betegek fogadására

2020-03-26
16:04
Forrás
Vajdasági RTV
Megtisztították és fertőtlenítették az Újvidéki Vásár csarnokait, melyet a koronavírus-fertőzés enyhébb tüneteit mutató páciensek fogadására szánnak.

A következő lépés az ágyak, toalettek, zuhanyzófülkék, spanyolfalak és az orvosi személyzet helyiségeinek a felállítása. A munkálatok pénteken kezdődnek a Szerb Katonaság és a Védelmi minisztérium közreműködésével. Miután mindent biztosítanak a potenciális páciensek minőséges elhelyezéséhez, üzembe helyezik, mondta Miloš Vučević, Újvidék polgármestere a Prva televíziónak. A vásár kapacitása körülbelül 1.000 hely. 

Újvidék
Vásár
koronavírus
újvidéki vásár

Most

11:46

Ne hagyjuk otthon az esernyőt!

Folytatódik a változékony időjárás térségünkben. A hétvégén a napsütés mellett több helyen záporokra, helyenként zivatarokra lehet számítani.
11:17, Frissítve: 11:24

137 éves könyvet mutattak be Székelykevén

Könyvbemutatót tartottak Székelykevén. Egy 137 éve íródott könyvet mutattak be. Az érdeklődők betekintést nyerhettek a bukovinai magyarok letelepedésének történetébe és az al-dunai munkálatokba.
11:07, Frissítve: 11:12

Boszniában megszűnik a szükségállapot

Vasárnap megszűnik a március 16-a óta tartó szükségállapot Bosznia-Hercegovina egész területén. Az országban szombatra 23 fővel, 2485-re emelkedett a regisztrált fertőzöttek száma.

Népszerű

Újra szabadon átléphető a szerb-magyar határ

Ma délelőttől karanténkötelezettség nélkül lehetséges a személyforgalom a szerb-magyar határon a szerb és a magyar állampolgárok számára - jelentették be Röszkén sajtótájékoztatón.