Ugrás a tartalomra

Felmérés: A lakosok zöme takarékoskodik az árammal

2017.07.27
10:52
2017.10.04
12:13
Áprilisban készült felmérés Szerbiában.

A szerbiai polgárok több mint 80 százaléka takarékoskodik az árammal, hogy alacsonyabb legyen a villanyszámlája, mintegy 50 százalékuk pedig kész szakítani a régi szokásaival csak azért, hogy kevesebbet fizessen - derül ki egy frissA kép eltávolítva. közvélemény-kutatásból, amelyet április folyamán 1.800 személy részvételével végeztek. A kutatás rámutatott arra, hogy a szerbiai polgárok több mint fele, pontosan 52,7 százaléka főként fával tüzel, 23,4 százalékának van központi fűtése, 12,6 százaléka használ áramot a fűtéshez, 7,2 százaléka pedig gázt. A megkérdezettek fele úgy gondolja, hogy személyesen is pozitív eredményt tud elérni a fenntartható fejlődés és túlzott energiafogyasztás terén. (Vajdaság Ma, kép: Pixabay)

áram
fogyasztás
felmérés
fűtés

Most

Népszerű

Négy új pályázatot írt ki a tartomány

Az elsővel a női többségi tulajdonban lévő és nők által vezetett vállalkozásokat támogatják - mondta a Közügyek műsorában Pelt Ilona tartományi gazdasági és idegenforgalmi segédtitkár.

Ki lett a parasztolimpia legjobbja?

Egy év kényszerpihenő után újra megtartották a Moholi Parasztolimpiát és Főzőversenyt, amely immáron hagyományosnak számító rendezvény a Tisza-mentén élő mezőgazdasággal foglalkozó emberek életében. Nagy volt az érdeklődés idén.