Ugrás a tartalomra
mentőautó
Pannon RTV/illusztráció

Felmondás betegszabadság miatt?

2019-04-11
08:02
Forrás
Pannon RTV
Nem hivatalos információink szerint felmondással fenyegetik azokat a szabadkai mentős sofőröket, akik betegszabadságon vannak, de nincsenek kórházban.

Magát megnevezni nem kívánó forrásunk azt közölte, hétfőig kaptak határidőt, hogy megjelenjenek a munkahelyükön. Az intézmény vezetői értesüléseink szerint azt is megtiltották nekik, hogy bármit is nyilatkozzanak a médiának, mert ezért is felmondás jár. A nap folyamán bővebben foglalkozunk a témával.

mentőszolgálat
betegszabadság

Most

21:52, Frissítve: 22:37

A Szerbia Jövője kampány Belgrádban

Szerbia nem megosztott ország, tisztességes emberek lakják, akik dolgoznak és fejlődést szeretnének - hangzott el a Szerbia Jövője kampánysorozat központi nagygyűlésén, Belgrádban.
19:14, Frissítve: 19:24

Megmentették a Notre-Dame festményeit

Már csak négy műtárgy maradt bent, amelyek szintén érintetlenek, de egyelőre nem lehet hozzájuk férni, mert a helyet, ahol találhatók, még mindig nem biztosították a hatóságok.
19:02, Frissítve: 19:11

Virágfesztivál Kúlán

Több mint 50 kiállító szebbnél-szebb standjáról válogathatnak a növények szerelmesei a kúlai virágfesztiválon
18:55

Hetven éves az óbecsei Kajak-kenu Klub

Az idén ünnepli megalakulásának 70. évfordulóját az óbecsei Kajak-kenu Klub. Az olimpiai érmeseket, világ- és Európa-bajnokokat nevelő klub múltját egy kiállítás mutatja be a Városi Múzeum.
18:31

Húsvétra hangolódtak a Népkörben

Húsvéti táncházat és kézműves foglalkozást tartottak csütörtökön a szabadkai Népkör Magyar Művelődési Központban. A húsvéti műhelymunkán hagyományos és modern módszerekkel készítettek hímes tojásokat.

Népszerű

Holttestet találtak a Tiszában

Megtalálták annak a 62 éves férfinek a holtestét a Tiszában Adorjánnál, aki március 24-én tűnt el Törökkanizsán.