Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Felújítás vár több vajdasági iskolára

2019.10.18
11:25
2019.10.18
18:07
Forrás
Pannon RTV
A tartományi költségevés módosítását követően újabb 50 millió dinár jut a vajdasági általános- és középiskolák tatarozására, felújítására.

Az új pályázati körben 12 általános és 5 középiskola nyert el támogatást a munkálatokhoz. Nyilas Mihály, oktatási titkár kifejtette, hogy a vártnál több kérvény érkezett a kiírásra, ennek ellenére folytatják a beruházásokat az oktatási intézményekbe. A most kiosztott pénzt egyebek mellett ablak- és tetőcserére, a vizes-blokkok tatarozására, továbbá a fűtés javítására fordítják a kedvezményezettek.

oktatás
iskolafelújítás

Kapcsolódó tartalmak

Most

17:32, Frissítve: 17:40

Virágzik a tavaszi hérics

A topolyai Arcus Környezetvédő Egyesület immár negyedik alkalommal szervezett sétát, amelynek úti célja a Krivaja patak lipári völgye volt, ahol Közép-Bácskában még megtalálható ez a ritka, veszélyeztetett növényfaj.
14:57, Frissítve: 19:00

A birkózás a legtömegesebb sportok között

Falunapi birkózótornát tartottak Kishegyesen az óvodás és általános iskolás korosztály számára. A községbeli gyerekeknek ez az első megmérettetése. Szabadka és Magyarkanizsa csapatait látták vendégül.
14:21, Frissítve: 17:09

Kikapcsolódásból lefutni a félmaratont

Vasárnap délelőtt elrajtolt a 30. Újvidéki Félmaraton. A főtérnél megrendezett versenyen, illetve, sportrekreációs rendezvényen minden korosztályra gondoltak, a versenyzők különböző kategóriákban indulhattak.
12:55, Frissítve: 16:45

Vásárt tartottak Kispiacon

Az esemény megszokott, hiszen évtizedek óta minden hónap utolsó hétvégéjén szervezik meg, amelyre egész Vajdaság területéről érkeznek árusok és vásárlók is egyaránt.

Népszerű

Elindult a szerbiai e-Agrar portál

A termelők az online felületen módosíthatják gazdaságuk adatait, megújíthatják az előző évben leadott információkat, de a támogatások igénylésére is itt lesz lehetőség.