Ugrás a tartalomra
Nikola Tesla repülőtér, Belgrád
Wikimedia

Felújítják és bővítik a belgrádi repteret

2019-01-23
12:48
2019-01-23
13:50
Forrás
Szerbiai RTV, VajdaságMA
Erről a görög Terna építési vállalat szerződést írt alá a francia Vinci céggel. A munkálatok tervezett értéke 262 millió euró.

A közműhálózatot újítják fel, azzal a céllal, hogy fejlesszék a reptér befogadóképességét és a munkafeltételeket. A tervek szerint új épületet is építenek 42 ezer négyzetméteren, illetve a már meglévőt 15 ezer négyzetméteren újítják fel.

Új repülőjáratokat indít júniustól az Air Serbia. Belgrádból Kijevbe, Madridba, Barcelonába, Rijekába, Krasznodarba, Helsinkibe és Kairóba is utazhatunk majd. A menetrend szerintik mellett két időszakos járatot is indítanak: Nizzába illetve Zadarba. Az Air Serbia emellett növeli a repülések számát a legtöbbet használt útvonalakon, ezek Zürich, Párizs és Dubrovnik. Ha megindulnak az új járatok, a mostani 40 úti cél 49-re emelkedik.

Nikola Tesla repülőtér
Belgrád

Most

14:25, Frissítve: 14:32

Kiszebáb-égetés Kispiacon is

Kicsik és nagyok egyaránt jelmezt öltöttek, majd a helyi iskolától a művelődési otthonig kísérték és hagyományosan elégették a kiszebábokat, így elűzve a telet, a betegségeket és a minden rosszat.

Népszerű

Megölte családját egy rendőrnő

Megölte családja négy tagját, majd öngyilkosságot követett el egy rendőrnő a koszovói Gnjilane településen. A tragédia 13 óra körül történt.
Helyszín

Holttestet találtak Óbecsén

Egy férfi holttestét találták meg ma reggel az óbecsei katolikus temető bejáratánál - írja a vajdasági közmédia.