Ugrás a tartalomra

Felújították a veterniki Mihajlo Pupin Általános Iskola tornatermét

2020.10.08
16:18
2020.10.08
16:27
Forrás
Közlemény
A padlózatot cserélték ki. Vladimir Batez, tartományi sport- és ifjúsági titkár elmondta, mintegy 3,4 millió dinár értékben járultak hozzá a padló cseréjéhez.

Hozzátette, korábban 2018-ban volt hasonló méretű beruházás az iskolában. Azzal együtt 5,4 millió dinárt költöttek az intézmény sportcsarnokára. Az iskolai sportra a jövő hivatásos sportoló és versenyző generációjának bázisaként tekintünk. Nagyon fontos számunkra, hogy megfelelő körülmények között edzhessenek a fiatalok - hangoztatta az illetékes titkár.

Mihajlo Pupin Általános Iskola
Veternik
Vladimir Batez
tornaterem

Kapcsolódó tartalmak

Most

15:56

Mit mond Amerika?

Sürgősen folytatni kell a dinárhasználatot tiltó prištinai rendeletről szóló egyeztetést - közölte az amerikai külügyminisztérium.
15:13, Frissítve: 16:45

A népmese bűvöletében

Hetvenhét magyar népmese címmel szerveztek vetélkedőt az újvidéki általános iskolák alsós tagozatai számára. A versenyt a helyi Petőfi Sándor Magyar Művelődési Központban tartották meg.
14:56, Frissítve: 16:50

A rózsaszín pólók napja van

A kortársak közötti erőszak megfékezésére irányuló nemzetközi napot a szabadkai Jovan Mikić Általános Iskolában is megszervezték. A rózsaszín pólók napját minden évben február utolsó szerdáján tartják.

Népszerű