Ugrás a tartalomra
vojvodina.gov.rs

Felújították a veterniki Mihajlo Pupin Általános Iskola tornatermét

2020-10-08
16:18
2020-10-08
16:27
Forrás
Közlemény
A padlózatot cserélték ki. Vladimir Batez, tartományi sport- és ifjúsági titkár elmondta, mintegy 3,4 millió dinár értékben járultak hozzá a padló cseréjéhez.
vojvodina.gov.rs

Hozzátette, korábban 2018-ban volt hasonló méretű beruházás az iskolában. Azzal együtt 5,4 millió dinárt költöttek az intézmény sportcsarnokára. Az iskolai sportra a jövő hivatásos sportoló és versenyző generációjának bázisaként tekintünk. Nagyon fontos számunkra, hogy megfelelő körülmények között edzhessenek a fiatalok - hangoztatta az illetékes titkár.

Mihajlo Pupin Általános Iskola
Veternik
Vladimir Batez
tornaterem
felújítás

Most

22:36, Frissítve: 22:43

Újra beindul a kulturális élet a Cnesában

A szigorítások és a polgárok megóvása érdekében minden kulturális programot le kellett mondani a magyarkanizsai Cnesa Oktatási és Művelődési Intézményben az elmúlt időszakban.
22:05

Online gazdafórum hetente kétszer

Az online előadások nézettségével a Vajdasági Agráregyesületek Szövetsége nagyon elégedett, de abban is bíznak, hogy a jövőben ez a létszám még emelkedni fog. Feldogozzák a támogatásokat és a pályázati lehetőségeket is az idei évre.
21:26

Folyamatosan érkezik a védőoltás Szerbiába

Szerbiának nagy mennyiségű védőoltást sikerült biztosítania, de még ez sem elegendő ahhoz, hogy a lakosság 50-60-70 százalékát be lehessen oltani. Ezért nagyon fontos, hogy először azokat oltsuk be, akik a legnagyobb kockázatnak vannak kitéve.
20:49, Frissítve: 21:12

Döcögve az EU felé

A koronavírus-járványt is lehet okolni azért, hogy 2020-ban egyetlen csatlakozási fejezetet sem nyitottak meg. Ugyanakkor az integrációs bizottság alapfeladata a törvények összehangolása az uniós elvárásokkal, és ezen is van még javítanivaló.

Népszerű