Ugrás a tartalomra
Kosztolányi Dezső Tehetséggondozó Gimnázium
Pannon RTV

Felvételizz a Kosztolányi gimibe!

2020-05-18
13:14
2020-05-18
13:24
Forrás
Pannon RTV
Csütörtök este 8-ig lehet jelentkezni a szabadkai Kosztolányi Dezső Tehetséggondozó Gimnázium nyelvi tagozatának felvételi vizsgájára.

A nyolcadikosok mától jelentkezhetnek a szabadkai Kosztolányi Dezső Tehetséggondozó Gimnázium nyelvi tagozatának felvételi vizsgájára. A nyelvi szakon angol, illetve német közül választhatnak a diákok. A jelentkezés során egy űrlapot kell kitölteni online és elküldeni az office@tg.edu.rs e-mail címre. A sikeres bejelentkezéseket még aznap e-mailben visszaigazolják. A beküldési határidő május 21., csütörtök, 20 óra. A felvételi vizsgát június 12-én és 13-án tartják. A sport tagozat felvételi vizsgájára való bejelentkezési űrlap is hamarosan elérhető lesz az iskola honlapján, ahol megtalálhatók egyebek mellett a kitöltési információk is.

A szabadkai Kosztolányi Dezső Tehetséggondozó Gimnázium honlapja

Felvételi tudnivalók

Szabadka
Kosztolányi Dezső Tehetséggondozó Gimnázium
felvételi
jelentkezés

Most

09:06

Thaci Hágában

Ma jelenik meg a hágai különleges ügyészség előtt Hashim Thaci koszovói elnök.

Népszerű

Megtalálták a csantavéri kisfiút

Este fél nyolc körül előkerült a ma délután Csantavéren eltűnt kisfiú. Réti Dénes jól van, a szülei köszönik a segítséget a fiú felkutatásában.

Vučić: holnap döntenek a szigorításokról

Aleksandar Vučić szerb elnök ma délután is sajtótájékoztatót tartott. Elmondta, hogy a járványügyi helyzettel kapcsolatban a konkrét intézkedésekről holnap döntenek.