Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Fertőtlenítőszert osztottak szét Bácskossuthfalván

2020.04.15
11:09
2020.04.15
17:52
Forrás
Pannon RTV
Ötliteres kiszerelésű ingyenes fertőtlenítőszert osztottak szét ma Bácskossuthfalván.
Pannon RTV

A helyi közösségnek és a Standard vállalatnak köszönhetően a lakosoknak nem kellett elhagyniuk otthonukat, mert mindenkinek házhoz szállították a szert.

Seffer Attila, a helyi közösség tanácselnöke elmondta, a falubeliek kilincseiket, asztalaikat és házuk különböző helységeit is fertőtleníthetik a szerrel. A településen 1960 flakont osztottak ki.

Seffer Attila, tanácselnök elnök, Bácskossuthfalva HK:

„Amennyiben senkit nem találunk odahaza, ott a kapukra fel fogjuk akasztani, hogy a kutyák ne tudják bántani ezeket a fertőtlenítőszereket, ahol viszont ott tudjuk hagyni, ott természetesen azért egy-két mondatot is váltunk a polgárokkal. Amennyiben Topolya község önkormányzata tudja szponzorálni a fertőtlenítőszereket, akkor mi állunk ezen munka elé újfent.”

Bácskossuthfalva
fertőtlenítőszer
Seffer Attila

Most

21:29, Frissítve: 21:39

Davis-kupa: Harmadszor bajnok az orosz csapat

A US Open-címvédő Danyiil Medvegyev legyőzte Marin Čilićet, ezzel az oroszok 2-0-ra megnyerték mérkőzésüket a horvátok ellen a tenisz Davis Kupa-döntő madridi fináléjában.
20:37, Frissítve: 21:45

Orbán Viktor levelet ír a külhoni magyaroknak

Orbán Viktor miniszterelnök levélben fordul a határon túli magyarokhoz, arra kérve őket, hogy jövő tavasszal is adják le szavazatukat az országgyűlési választáson – közölte Dömötör Csaba vasárnapi Facebook-posztjában.
18:36, Frissítve: 19:01

Karácsonyi játékok és betlehemes szokások Sándoregyházán

Megtartották a 24. Dél-bánáti Karácsonyi Játékok és Betlehemes Szokások Találkozóját Sándoregyházán. A Bonnaz Sándor Magyar Művelődési Egyesület ünnepi hangulatban, szeretettel fogadta az idei találkozó résztvevőit, akik hét településről érkeztek.

Népszerű