Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Fiatal vajdasági gazdálkodókat támogattak

2022.06.21
18:21
2022.06.21
19:46
Forrás
Közlemény
200 millió dinárral támogatja a Tartományi Mezőgazdasági Titkárság a vidéki területek fiatal gazdálkodóit. 169 mezőgazdasággal foglalkozó vajdasági fiatal részesült támogatásban.

A beruházások összértéke meghaladja a 251 millió dinárt, amelyek 80 százalékát teszi ki a titkárság támogatása. A támogatások célja a vállalkozások elindításának ösztönzése vidéken. Támogatást lehetett igényelni eszközbeszerzésre, feldolgozásra, kis sörfőzdékre.

Tartományi Mezőgazdasági Titkárság
támogatás
Vajdaság

Most

17:14, Frissítve: 17:28

Hőség, vízpart, leégés

Az év eddigi legmelegebb időszaka elé nézünk térségünkben. Sokan a vízpartokon keresnek menedéket a kánikulában. Itt könnyebb elviselni a rekkenő hőséget, de több dologra is oda kell figyelnünk az egészségünk érdekében.
16:50, Frissítve: 17:02

Hiány helyett többlet

Vajdaság 2021-es költségvetésének a végrehajtásáról szóló jelentés volt a Tartományi Képviselőház ülésének a középpontjában. Az állami számvevőszék negyedik alkalommal adott pozitív véleményt a vajdasági büdzsé kiadásairól.
15:21, Frissítve: 16:37

Szépül a Róka tanya - épül a Róka Fest

Végéhez ért az Etnolife Egyesület alkotótábora, ahol több mint 30 fiatal építette és szépítette a noszai Róka Tanya udvarát. A tábor A fiatalok követik a hagyományokat elnevezésű határon átívelő IPA Projekt része.

Népszerű

Apa és négy gyerek – segítsünk a Vranka családnak

Segítségre szorul a szabadkai Vranka család. Az apa egyedül neveli négy gyermekét. A szerény körülmények között élő öttagú családnak leginkább élelmiszerekre, tisztálkodási szerekre, valamint építőanyagokra lenne szükségük.