Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Bognár Róbert

Fiatalok a Nyugat-Balkánról

2019-11-22
18:55
2019-11-22
20:32
Forrás
Pannon RTV
Több mint 200, a politikában, egészségügyben, és egyéb tudományokban jártas egyetemista érkezett az Ifjú Vezetők 4. Regionális Fórumára Újvidékre.

A Nyugat-Balkánról kialakult képet szeretnénk megváltoztatni - emelte ki nyitóbeszédében Aleksandar Simurdić, az Európai Mozgalom alelnöke. A fiatalok olyan problémákra keresnek megoldásokat, mint például a kivándorlás és a túlnépesedés. Sonja Licht, a Politikai Kiválóság Belgrádi Alapítványának vezetője a fiataloknak azt üzente, legyenek bátrak, felkészültek és büszkék: „Azt gondolom, hogy a fórum egy nagyszerű lehetőség arra, hogy felbátorítsuk a fiatalokat. Mindenekelőtt annak érdekében, hogy jobban megismerjék egymást, és megértsék, a Nyugat-Balkán sorsa rajtuk múlik.”

Újvidék
Sonja Licht

Most

18:16

Elhunyt Szűcs Lajos

A Ferencvárosi Torna Club olimpiai bajnok labdarúgója, 77 éves korában érte a halál - jelentette be a klub vasárnap.

Népszerű

Megtalálták a csantavéri kisfiút

Este fél nyolc körül előkerült a ma délután Csantavéren eltűnt kisfiú. Réti Dénes jól van, a szülei köszönik a segítséget a fiú felkutatásában.

Vučić: holnap döntenek a szigorításokról

Aleksandar Vučić szerb elnök ma délután is sajtótájékoztatót tartott. Elmondta, hogy a járványügyi helyzettel kapcsolatban a konkrét intézkedésekről holnap döntenek.