Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Molnár Ádám

Fogjunk össze a tiszaszentmiklósi Szarvák családért!

2021.10.14
14:16
2021.10.14
19:29
Forrás
Pannon RTV
Ismét jó szándékú emberek segítségét kéri a tiszaszentmiklósi Szarvák Krisztina és családja. Az édesanya tavaly egyedül maradt hét gyermekével, miután férje rövid, súlyos betegség következtében elhunyt.
Pannon RTV/Molnár Ádám

A családanya dolgozni nem tud, hiszen felügyelnie kell a kisebb gyerekeket. A legkisebb csemete 3 éves, a legidősebb 17.

Tavaly ősszel hunyt el Krisztina férje. Addig mindketten alkalmi munkákat vállaltak, és abból tartották el családjukat, azonban a tragédia óta a családanya magára maradt. A gyerekek viszont cseperednek, és szűkösen jönnek ki a havi 30 ezer dináros jövedelmükből.

Szarvák Krisztina: „A legidősebb 17 éves, ő most Szabadkára jár középiskolába, a Csongor 15 éves, ő most nem jár iskolába, mivel nem tudtam megoldani neki az utiköltséget Adára az iskolába. A Róbert 11 éves és ötödikes, Dominika 9 éves és harmadikos, Tímea hét éves, első osztályos, Dani és Rebeka pedig itthon vannak velem, ők öt és három évesek.”

Pannon RTV/Molnár Ádám

A tavalyi riportunk óta sok segítséget kapott a család, azonban tartalékaik fogytán vannak. Jön a tél, tűzifakészletük pedig véges.

„ Hát ugyanúgy a fa, illetve a gyerekeknek téli ruha jól jönne, illetve az élelmiszer, ezek, amit kellenek.
- Ami a gyerekeket illeti, ők hogyan érzik magukat, mennyire érzik át ezt?
- Nekik minden jó, minden megfelel, minden jó.”

Pannon RTV/Molnár Ádám

A család bármilyen segítséget elfogad. Azok, akik segítenének a tiszaszentmiklósi Szarvák Krisztinának és családjának, elérhetik őket a 062/860-8029-es telefonszámon.

Tiszaszentmiklós
Szarvák Krisztina

Most

08:20, Frissítve: 10:08

Koszovó kiutasított két orosz diplomatát

Két orosz diplomatát utasított ki pénteken a koszovói elnök, mert állítólag veszélyeztették az ország nemzetbiztonságát és destabilizálni akarták a régiót - közölte a Koha Ditore című pristinai napilap az internetes oldalán.

Népszerű

Aleksandar Vučić: Aki mer, az nyer

Aki mer, az nyer - mondta magyarul Aleksandar Vučić szerb államfő Horgoson. Ezzel a mondattal Orbán Viktor magyar miniszterelnök Szerbia felé irányuló politikáját jellemezte.