Ugrás a tartalomra
Illusztráció: Pixabay

Fogyasztó csodaszerek és veszélyeik

2023.02.03
20:49
Forrás
Pannon RTV
Aki meg akar szabadulni néhány kilótól, ma már számtalan fogyókúrás módszert talál az interneten.

Bizonyos időközönként felbukkannak olyanok is, amelyek nagyon rövid időn belül 5-10 kiló mínuszt ígérnek. Az éheztetéstől kezdve egészen a különböző gyógyszerekig mindenféle módszerről olvashatunk. Egy újabb ilyen trend egy, a cukorbetegek számára előállított gyógyszer használata.

fogyókúra
egészség

Most

16:27

Új kutat fúrnak Csantavéren

A régiek már elavultak, ezért december óta egy újat fúrnak, amely beüzemeltetése a nyár végén esedékes. A helyieknek egyébként szerencséjük van, mert a település talajában jó minőségű vízre lehet bukkanni, amely nem tartalmaz arzént.
15:02, Frissítve: 16:24

Emberek a kulisszák mögött

Renata Rudićtyal, a szabadkai Szabadegyetem oktatási programszervezőjével beszélgetett a Kortárs Galéria munkatársa, az emberek a kulisszák mögött című beszélgetős esten.
14:52, Frissítve: 16:25

Orvoshiánnyal küzd Magyarkanizsa község

Egyebek mellett erről is szó esett a Községi Képviselő-testület mai ülésén. Elfogadtak továbbá egy rendeletjavaslatot, amely az Európai Charta esélyegyenlőségi akciótervének helyi szintű megvalósítását irányozza elő.

Népszerű

Tömegbaleset Szabadkánál - VIDEÓ!

A baleset a Topolya és az észak-bácskai város közötti úton történt, a szakaszt teljesen lezárták. A szerencsétlenséget az orkán erejű széllökések miatt kialakult porvihar okozta.