Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Fokozott ellenőrzés az iskolák környékén

2023.01.23
07:44
Forrás
subotica.com
Fokozott közúti ellenőrzést tart a rendőrség az iskolák közelében Szerbiában. Az akcióban elsősorban a gyorshajtókat próbálják kiszűrni, de figyelnek a gyalogos átkelőhelyekre is.

A 2022/23-as tanév eleje óta 39 közlekedési baleset történt az iskolai övezetekben, amelyekben két gyermek súlyosan, 14 pedig könnyebben sérült meg.

A szerb Belügyminisztérium minden járművezetőt fokozott óvatosságra és sebességcsökkentésre szólít fel az iskolák környékén.

fokozott közlekedési ellenőrzés
iskola
rendőr

Kapcsolódó tartalmak

Most

18:01, Frissítve: 18:19

Davis Kupa: A franciák legyőzték a magyarokat

Marozsán Fábián 6:3, 6:3-ra kikapott Ugo Humbert-től a Tatabányán rendezett Magyarország-Franciaország tenisz Davis Kupa-selejtező utolsó mérkőzésén, így az ellenfél jutott 3-2-es összesítéssel tovább a döntő csoportkörébe.

Népszerű

Meghalt egy féléves gyermek

A kuršumlijai Egészségügyi Központ sürgősségi osztályára vitték be, életjelek nélkül volt. A gyermeket előző nap megvizsgálták ebben az egészségügyi intézményben, ahol az illetékesek szerint megfelelő terápiát írtak elő.

Ilyen egy hagyományos falusi lakodalom!

300 vendég és 17 vőfély mulatott a 16. vőfélybálon Szabadkán, a Népkörben. Magyarországról és Vajdaságból érkeztek a vőfélyek és vőfélylányok, akik közül többen családi hagyományként űzik ezt a mesterséget.