Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Bognár Róbert

Fokozott ellenőrzés az utakon

2021.03.08
11:42
2021.03.08
11:52
Forrás
Pannon RTV
Elkezdődött az az egyhetes nemzetközi közlekedésbiztonsági kampány, amely célja felhívni a figyelmet a biztonsági öv helyes használatára, és a gyerekek szabályszerű utaztatására.

Európa több országában, így Szerbiában és Magyarországon is fokozott rendőri jelenlétre lehet számítani az utakon. Tavaly Szabadka város, valamint Topolya és Kishegyes községek területén valamivel több mint 4000 szabálysértőt büntettek meg a biztonsági öv használatának elmulasztásáért. Aki nem köti be magát, 10 ezer dináros pénzbüntetésre számíthat. A szerb belügyminisztérium és a közlekedésbiztonsági ügynökség közös kampánya keretében, március 8-tól 14-ig egész Szerbia területén fokozottan ellenőrzik a közlekedési szabályok betartását.

Mindenkit arra kérünk, hogy kösse be magát és gyermekét is!

fokozott
ellenőrzés
utak
nemzetközi
közlekedésbiztonság
kampány

Most

Népszerű

Megszületett Dér Heni gyermeke

Megszületett Dér Heni és Bakos Gergely első gyereke. A szülés ma reggel indult be, mostanra pedig a kisfiuk, Bendegúz is megérkezett.

Zivatarokkal ér véget a májusi nyár

Záporok, zivatarok váltják a nyári meleget. A lehűlés már a hét közepén megérkezik térségünkbe, helyenként erős lesz a szél és viharok is kialakulhatnak.