Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Bognár Róbert

Fokozott ellenőrzés az utakon

2021.03.08
11:42
2021.03.08
11:52
Forrás
Pannon RTV
Elkezdődött az az egyhetes nemzetközi közlekedésbiztonsági kampány, amely célja felhívni a figyelmet a biztonsági öv helyes használatára, és a gyerekek szabályszerű utaztatására.

Európa több országában, így Szerbiában és Magyarországon is fokozott rendőri jelenlétre lehet számítani az utakon. Tavaly Szabadka város, valamint Topolya és Kishegyes községek területén valamivel több mint 4000 szabálysértőt büntettek meg a biztonsági öv használatának elmulasztásáért. Aki nem köti be magát, 10 ezer dináros pénzbüntetésre számíthat. A szerb belügyminisztérium és a közlekedésbiztonsági ügynökség közös kampánya keretében, március 8-tól 14-ig egész Szerbia területén fokozottan ellenőrzik a közlekedési szabályok betartását.

Mindenkit arra kérünk, hogy kösse be magát és gyermekét is!

fokozott
ellenőrzés
utak
nemzetközi
közlekedésbiztonság
kampány

Most

21:26, Frissítve: 21:52

Oltásra buzdít a VIFÓ elnöke

Az elmúlt fél évben megnőtt a fiatalok oltási kedve, egyre többen veszik fel már a harmadik oltást is, viszont még mindig sok a tenni való - jelentette ki a Közügyekben Szollár Ádám, a VIFÓ elnöke.

Népszerű

Tüntetés a szigorítás ellen Szabadkán

Tüntetést szerveztek vasárnap este Szabadkán az új intézkedés miatt, miszerint 22 óra után csak védettségi igazolás felmutatásával lehet belépni a szórakozó- és vendéglátóhelyekre.

Fizetés- és nyugdíjemelés jön Szerbiában

7,5 százalékkal emelkedik idén a GDP Szerbiában, ami magasabb fizetéseket és nyugdíjakat jelent - mondta el az Instagram-oldalán közzétett bejegyzésében Aleksandar Vučić szerb államfő. A költségvetés módosításáról vitázik a szerbiai parlament.