Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Bognár Róbert

Fokozott ellenőrzés az utakon

2021.03.08
11:42
2021.03.08
11:52
Forrás
Pannon RTV
Elkezdődött az az egyhetes nemzetközi közlekedésbiztonsági kampány, amely célja felhívni a figyelmet a biztonsági öv helyes használatára, és a gyerekek szabályszerű utaztatására.

Európa több országában, így Szerbiában és Magyarországon is fokozott rendőri jelenlétre lehet számítani az utakon. Tavaly Szabadka város, valamint Topolya és Kishegyes községek területén valamivel több mint 4000 szabálysértőt büntettek meg a biztonsági öv használatának elmulasztásáért. Aki nem köti be magát, 10 ezer dináros pénzbüntetésre számíthat. A szerb belügyminisztérium és a közlekedésbiztonsági ügynökség közös kampánya keretében, március 8-tól 14-ig egész Szerbia területén fokozottan ellenőrzik a közlekedési szabályok betartását.

Mindenkit arra kérünk, hogy kösse be magát és gyermekét is!

fokozott
ellenőrzés
utak
nemzetközi
közlekedésbiztonság
kampány

Kapcsolódó tartalmak

Most

19:50, Frissítve: 20:01

Osztrák, francia és brit szecesszió a magyar fővárosban

A szecesszió szó hallatán sokaknak Szabadka jut eszébe annak városképe miatt. Ugyanakkor Budapest is rejteget szecessziós kincseket. Ha nem is az épületek kinézetében, a Ráth György-villában biztosan rábukkanhatnak a századforduló kincseire.
15:39, Frissítve: 16:44

Folyamatosan nő a napi esetszám Szerbiában

Tovább nőtt a napi koronavírusos esetek száma Szerbiában. Az elmúlt 24 órában a 10710 tesztből 487 páciensnél azonosították a Covid-19 betegséget, és 2 páciens hunyt el a kór szövődményeiben.

Népszerű

Gyengülnek a Föld „életjelei”

A Föld „életjeleinek” gyengülésére figyelmeztetett a BioScience című szaklapban megjelent cikkben a világ több mint tízezer vezető kutatója.

Világszerte erdőtüzek pusztítanak

Hatalmas erdőtüzek pusztítanak Európa nyugati részén és ázsiai határán, valamint az Egyesült Államok nyugati részén és Szibériában is.