Ugrás a tartalomra
Pixabay/Mylene2401

Fokozott ellenőrzés, lakodalmakat szakíthatanak meg

2021.09.13
10:42
2021.09.13
10:47
Forrás
Szerbiai RTV
Fokozottan ellenőrzik a meghozott járványügyi intézkedések betartását bulikon, rendezvényeken.

A hétvégén az ellenőrök 3800 létesítményben tartottak ellenőrzést, és 29 bírságot szabtak ki, mondta el Goran Stamenković egészségügyi segédminiszter a Szerbiai RTV műsorában. Az ellenőrzések többsége a tömegközlekedési eszközökön történt, ahol sok szabálytalanságot észleltek. Kiemelte, a tömegközlekedést tartják a legnagyobb kockázatnak, hiszen az előző időszakban tanúi lehettünk annak, hogy sokan nem tartották be az intézkedéseket. Hozzátette, hogy fokozott ellenőrzést tartanak a lakodalmas termekben is, valószínűleg meg kell szakítaniuk néhány esküvőt, és ahol hibát találnak, ott be kell majd zárni a termeket.

járványügy
járványügyi
járványügyi előírások
járványügyi helyzet
járványügyi intézkedés
járványügyi intézkedések
Goran Stamenković

Kapcsolódó tartalmak

Most

08:39, Frissítve: 08:44

Ma még napos, holnap esős

Borongós és napos időszakok válthatják egymást térségünkben ma. Csak délután alakulhat ki gyenge eső helyenként.
07:59

Meghalt a bükki füvesember

94 éves korában meghalt Szabó György, a bükki füvesember. A gyógyteáiról és gyógynövényes cseppjeiről ismert bükki füvesember saját otthonában hunyt el.
21:55, Frissítve: 07:55

Incidens Koszovó északi részén

Tüntetés és lövöldözés volt Koszovó északi részén. Ma reggel pedig egy kézigránátot hatástalanítottak az illetékesek a választási bizottság irodájában, Észak-Mitrovicában. Sérültekről nincs hír.

Népszerű

Kedvezményt kapott, aki észszerűen fogyasztott

Sokan kétkedve fogadták a hírt, hogy amennyiben takarékoskodnak az árammal, októbertől kedvezményt kaphatnak a fogyasztásukra. Az októberi villanyszámlák megérkeztek, és kiderült, érdemes volt-e spórolni.