Ugrás a tartalomra
Pixabay/Mylene2401

Fokozott ellenőrzés, lakodalmakat szakíthatanak meg

2021.09.13
10:42
2021.09.13
10:47
Forrás
Szerbiai RTV
Fokozottan ellenőrzik a meghozott járványügyi intézkedések betartását bulikon, rendezvényeken.

A hétvégén az ellenőrök 3800 létesítményben tartottak ellenőrzést, és 29 bírságot szabtak ki, mondta el Goran Stamenković egészségügyi segédminiszter a Szerbiai RTV műsorában. Az ellenőrzések többsége a tömegközlekedési eszközökön történt, ahol sok szabálytalanságot észleltek. Kiemelte, a tömegközlekedést tartják a legnagyobb kockázatnak, hiszen az előző időszakban tanúi lehettünk annak, hogy sokan nem tartották be az intézkedéseket. Hozzátette, hogy fokozott ellenőrzést tartanak a lakodalmas termekben is, valószínűleg meg kell szakítaniuk néhány esküvőt, és ahol hibát találnak, ott be kell majd zárni a termeket.

járványügy
járványügyi
járványügyi előírások
járványügyi helyzet
járványügyi intézkedés
járványügyi intézkedések
Goran Stamenković

Most

18:45, Frissítve: 18:58

Dušan Duda Ivkovićra emlékeztek a parlamentben

Aleksandar Vučić szerb államfő azt mondta, büszke arra, hogy Szerbiának volt egy ilyen embere, aki bár fizikailag eltávozott, de soha nem hagyja el Szerbiát, és az ország sem fogja őt elfelejteni.

Népszerű

Leégett egy autószerelő műhely Szabadkán

A villámgyorsan a helyszínre érkező tűzoltók már csak a környező épületeket tudták megvédeni a lángoktól. A tűz szerencsére emberi életet nem követelt, azonban a kár tetemes. Az illetékesek szerint nem önhiba, hanem elektromos zárlat okozta a tüzet.