Ugrás a tartalomra
Pixabay/Mylene2401

Fokozott ellenőrzés, lakodalmakat szakíthatanak meg

2021.09.13
10:42
2021.09.13
10:47
Forrás
Szerbiai RTV
Fokozottan ellenőrzik a meghozott járványügyi intézkedések betartását bulikon, rendezvényeken.

A hétvégén az ellenőrök 3800 létesítményben tartottak ellenőrzést, és 29 bírságot szabtak ki, mondta el Goran Stamenković egészségügyi segédminiszter a Szerbiai RTV műsorában. Az ellenőrzések többsége a tömegközlekedési eszközökön történt, ahol sok szabálytalanságot észleltek. Kiemelte, a tömegközlekedést tartják a legnagyobb kockázatnak, hiszen az előző időszakban tanúi lehettünk annak, hogy sokan nem tartották be az intézkedéseket. Hozzátette, hogy fokozott ellenőrzést tartanak a lakodalmas termekben is, valószínűleg meg kell szakítaniuk néhány esküvőt, és ahol hibát találnak, ott be kell majd zárni a termeket.

járványügy
járványügyi
járványügyi előírások
járványügyi helyzet
járványügyi intézkedés
járványügyi intézkedések
Goran Stamenković

Kapcsolódó tartalmak

Most

18:36, Frissítve: 18:58

Megállapodás a napraforgó áráról

Megállapodás született a napraforgó áráról a tiltakozó gazdák és a szerb kormány között. A Szerbiai RTV szerint a napraforgó felvásárlási ára kilogrammonként 73 dinár lesz, a kifizetés határideje pedig október 15.
16:26, Frissítve: 17:37

Dániel történetén keresztül közelebb Istenhez

Új élmények, új barátok, játékok és egy kis tanulás - erről szól az idei református tábor Szabadkán. A gyerekek játékos formában ismerkedhetnek meg a bibliai eseményekkel és ily módon közelebb kerülhetnek Istenhez.

Népszerű

Halálos baleset Bácsfeketehegynél

Halálos baleset történt délután az autópályán. Egy személyautó és egy kombi ütközött össze az Újvidék és Szabadka közötti autópálya-szakasz bácsfeketehegyi lejáratánál pénteken.