Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Folyamatos a járőrözés Horgoson

2022.11.26
18:32
2022.11.26
18:38
Forrás
Pannon RTV
Horgoson folyamatosan járőröznek a különleges rendőri egységek. A településre visszaszivárgó migránsokat megmotozzák, fegyvereket azonban egyelőre nem, de kábítószert többeknél találtak - jelenti a helyszínről tudósítónk.

Kamerán kívül a helyszínen tartózkodó rendőrök elmondták, hétfőn lehet újabb nagyobb rendőrségi intézkedésre számítani, mivel a csütörtöki lövöldözés egyes elkövetőit még keresik.

A csendőrség Horgoson lakossági bejelentés alapján a Mórahalmi úton egy 15 fős, magát indiaiaknak valló csoportot tartóztatott fel ma este.

Horgos
migráns
járőrözés

Most

09:54, Frissítve: 10:29

Busóbemutató a VM4K-ban

A busómaszkfaragás fortélyaival és a busójárás történetével ismerkedhettek meg csütörtök este mindazok, akik ellátogattak a szabadkai VM4K Klubhelyiségébe.
07:22, Frissítve: 08:00

Lehűlést hoz a borulás

Ma túlnyomóan felhős idő várható. Először Szerbia északi részén, tehát Vajdaságban lesz egyre borultabb az ég, a felhősödés azután az ország többi részére is kiterjed.

Népszerű

Meghalt egy féléves gyermek

A kuršumlijai Egészségügyi Központ sürgősségi osztályára vitték be, életjelek nélkül volt. A gyermeket előző nap megvizsgálták ebben az egészségügyi intézményben, ahol az illetékesek szerint megfelelő terápiát írtak elő.

Egy fiatal nő harca, hogy újra járni tudjon

Páger Anita 26 éves muzslyai lány egy baleset következtében öt éve mozgássérült. Bekerült a Budi human jótékonysági alapítvány programjába és thaiföldi műtétjére indult gyűjtési akció. Májusig nem egész 16 millió dinárt kellene összegyűjteni.