Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Huszár Krisztián

Folyamatos a migránsok elszállítása Magyarkanizsa községből

2020-12-03
21:19
Forrás
Magyar Szó
Szerda este Horgoson az őrszolgálatban lévő járőrözök értesítették a rendőrséget nagyobb számú bevándorlóról. A belügyminisztérium munkatársai intézkedtek.

Csütörtök reggel ülésezett a magyarkanizsai válságstáb, ahol a rendőrség részéről elhangzott, hogy a szerda esti megmozdulással nem ért véget az akció - nyilatkozta a Magyar Szónak Lackó Róbert. A migránsügyekkel megbízott koordinátor elmondta, összesen kétbusznyi migránst vittek el csütörtökön Magyarkanizsáról és Horgosról. Egyedül a horgosi, egykori Bácska birtokon hagyták ott őket, ahol felügyelet alatt vannak. A napilap azt írja, a távolabbi rendszámú taxisok folyamatosan dolgoznak, a migránsokat hozzák-viszik, de ahogy Lackó elmondta, az illetékes szervek erre is keresik a jó megoldást. Egyelőre annyit tudtak tenni, hogy figyelik őket, a járőrök pedig jelentik a rendszámokat.

Magyarkanizsa
migráns
Lackó Róbert

Kapcsolódó tartalmak

Most

18:46, Frissítve: 20:57

Tömeges oltás Szerbiában

Minél gyorsabban le kell zajlania a koronavírus elleni vakcinnációnak Szerbiában, a Nyugat-Balkánnak szánt vakcinaszállítmányokról egyeztetnek csütörtökön az EU vezetői, csütörtökre készül el az újabb oltópont Szabadkán.

Népszerű

Fagy és havazás

Kemény fagyok jönnek Szerbiában az elkövetkező napokban, havazással tarkítva - olvasható a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet oldalán. Az előrejelzések szerint szombattól folyamatosan hűlnek a reggelek, egyre zordabbra fordul az időjárás.

Virágautomata Zentán

A Tisza-parti kisvárosban egy újításnak köszönhetően ezentúl éjjel-nappal lehet csokrokat, virágokat venni. Bár nem új keletű dologról van szó, környékünkön ez még is ritkaságnak számít.