Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Bárdos Orsolya

Folyamatosan csökken a koronavírusos esetek száma Szabadkán

2021.05.07
08:40
2021.05.07
08:53
Forrás
subotica.com, Pannon RTV
Jelenleg 395 aktív fertőzöttet jegyeznek, szerdán már csak 18 új esetet diagnosztizáltak – mondta dr. Bohucki Nebojsa. A járványügyi szakorvos ma 18 órakor a Pannon Televízió Közügyek című műsorában válaszol az olvasóink által feltett kérdésekre.

Amennyiben kérdése van a védőoltásokkal, vagy a koronavírus-járvánnyal kapcsolatban ma15 óráig írja meg nekünk hozzászólásban a Közügyek Facebook bejegyzése alá. 

Szabadkán folyamatosan csökken a koronavírusos esetek száma - mondta dr. Bohucki Nebojsa, járványügyi szakorvos. Jelenleg 395 aktív fertőzöttet jegyeznek, szerdán már csak 18 új esetet diagnosztizáltak. Ez jelentős csökkenés az egy hónappal ezelőtti adatokhoz képest, akkor ugyanis ezer aktív beteg volt és napi 100 új fertőzött - tette hozzá. Szabadkán egyébként a járvány megjelenése óta 10 ezren betegedtek meg koronavírus-fertőzésben és 228-an hunytak el a kór szövődményei következtében.

Dr. Bohucki Nebojsa
koronavírus
Szabadka

Most

Népszerű

Gyengülnek a Föld „életjelei”

A Föld „életjeleinek” gyengülésére figyelmeztetett a BioScience című szaklapban megjelent cikkben a világ több mint tízezer vezető kutatója.