Ugrás a tartalomra

Folytatja a szrájkot a Mozaik TV Függetlenség Szakszervezete

2012.10.08
15:56
A Mozaik Televízió alkalmazottai  szeptember 3-án szüntették be a munkát, továbbra is kitartanak követeléseik mellett - áll a szerkesztőségünkhöz is eljuttatott közleményben
A Mozaik Televízió alkalmazottai  szeptember 3-án szüntették be a munkát, továbbra is kitartanak követeléseik mellett - áll a szerkesztőségünkhöz is eljuttatott közleményben. Azt mondják, a dolgozók továbbra sem kapták kézhez elmaradt járandóságaikat, a Mozaik Alapítvány Kuratóriuma pedig ellenzi bárminemű, a sztrájk megszakításáról szóló megállapodás aláírását. A szakszervezet szerint egyetlen alkalommal hívtak össze kuratóriumi ülést, szeptember 26-án, ám a testület döntésképtelen volt. Azóta csupán annyi történt, hogy két útiköltséget kifizettek, és Horvát Tibor igazgató lemondott, viszont kinevezték a marketing osztály vezetőjévé.
sztrájk
TV
mozaik

Kapcsolódó tartalmak

Most

16:13, Frissítve: 16:27

Mire figyeljünk két keréken?

Egyre több motorost csábít az utakra a nyárias időjárás. Ez pedig akarva akaratlanul magával vonzza azon balesetek számának növekedését, amelyekhez közük van a motorosoknak.

Népszerű

Rossz hír a földművesek számára

Folytatódik a meleg időjárás térségünkben, holnaptól egészen péntekig már nem kell számítani csapadékra - olvasható a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet előrejelzésében.