Ugrás a tartalomra

Folytatja a szrájkot a Mozaik TV Függetlenség Szakszervezete

2012-10-08
15:56
A Mozaik Televízió alkalmazottai  szeptember 3-án szüntették be a munkát, továbbra is kitartanak követeléseik mellett - áll a szerkesztőségünkhöz is eljuttatott közleményben
A Mozaik Televízió alkalmazottai  szeptember 3-án szüntették be a munkát, továbbra is kitartanak követeléseik mellett - áll a szerkesztőségünkhöz is eljuttatott közleményben. Azt mondják, a dolgozók továbbra sem kapták kézhez elmaradt járandóságaikat, a Mozaik Alapítvány Kuratóriuma pedig ellenzi bárminemű, a sztrájk megszakításáról szóló megállapodás aláírását. A szakszervezet szerint egyetlen alkalommal hívtak össze kuratóriumi ülést, szeptember 26-án, ám a testület döntésképtelen volt. Azóta csupán annyi történt, hogy két útiköltséget kifizettek, és Horvát Tibor igazgató lemondott, viszont kinevezték a marketing osztály vezetőjévé.
sztrájk
TV
mozaik

Most

18:19

Tizedszer döntős Đoković Rómában

A világelső két játszmában, 7:5, 6:3-re győzte le a norvég Casper Ruudot a római salakpályás ATP 1000-es tenisztorna elődöntőjében, így bejutott a hétfői fináléba.
17:12, Frissítve: 17:56

Két keréken Temerinben

Az autómentes világnap alkalmából Temerin Község Idegenforgalmi Szervezete kerékpártúrát szervezett Járek központjától a falu határában található Antero tanyáig.

Népszerű