Ugrás a tartalomra

Fotópályázatot hirdet a Keresztény Értelmiségi Kör

2020.07.28
20:01
Forrás
Közlemény
A Keresztény Értelmiségi Kör, azaz a KÉK papírképes és digitális amatőr fotópályázatot hirdet A Keresztény Értelmiségi Kör története képekben címmel.

A meghirdetett pályázattal szeretnék feleleveníteni az elmúlt 18 év tartalmas, lelki megújulást hozó programjait, ösztönözni a vallási, kulturális értékeink megőrzését, népszerűsíteni a keresztény szemlélet terjesztését, és lehetőséget adni tagságuknak, hogy bemutassák, hogyan élték meg a KÉK rendezvényeit.

A beküldési határidő 2020. szeptember 30.

A kiírás teljes szövege alább olvasható.

A Keresztény Értelmiségi Kör (továbbiakban: KÉK) 18 évet felölelő tevékenykedése kapcsán papírképes és digitális amatőr fotópályázatot hirdet A Keresztény Értelmiségi Kör története képekben címmel. Pályázni az alábbi kategóriákban lehet:

  1. A KÉK rendezvényei

  2. A KÉK zarándokútjai

A meghirdetett fotópályázattal szeretnénk feleleveníteni az elmúlt évek, tartalmas, lelki megújulást hozó programjait, ösztönözni a vallási, kulturális értékeink megőrzését, népszerűsíteni a keresztény szemlélet terjesztését, és lehetőséget adni tagságunknak, hogy bemutassák, hogyan élték meg a KÉK rendezvényeit.

Mindkét kategóriában legfeljebb 3-3 fotót várunk, tehát egy szerző által beküldhető fényképek száma összesen 6 (hat).

Beküldési határidő: 2020. szeptember 30.

A képeket e-mailben a kek@tippnet.rs címre küldjék. A papírképeket postai úton juttassák el hozzánk. Szervezetünk címe:
Keresztény Értelmiségi Kör, Lifka Sándor u. 4., 24000 Szabadka.

A képekhez csatolják a következő adatokat:

Az alkotó neve:

Település:

A megörökített helyszín/esemény elnevezése:

A pályázaton részt vehetnek olyan személyek is, akik nem tagjai a KÉK-nek, de jelen voltak az adott rendezvényeinken.

A beküldött fotókból minden szerzőtől egyet-egyet közzé teszünk a KÉK Facebook oldalán.

Ezen kívül zsűrizzük is a pályázatra beküldött fotókat. A három tagú bírálóbizottság mindkét kategóriában értékeli a képeket.

Az első három helyezettet ajándékcsomaggal jutalmazzuk. Az ünnepélyes átadást pedig a KÉK egyik rendezvényén szervezzük meg.

Közönség különdíja is lesz a fotópályázatnak. A beküldési határidő után közzétesszük az összes beérkezett fotót. Azok, akik ellátogatnak a KÉK Facebook oldalára, a nekik leginkább tetsző képet értékelhetik a LIKE gombra való kattintással. Az oldal látogatóinak leginkább tetsző fotó készítője ingyenesen vehet részt a KÉK Adventi vagy Nagyböjti Lelki Napján.

A fotópályázat minden résztvevője oklevelet kap.

További információ: a kek@tippnet.rs e-mail címen, vagy a 024/552-539 telefonszámon.

Fotópályázat
Keresztény Értelmiség Kör
kiírás

Most

Népszerű

Négy új pályázatot írt ki a tartomány

Az elsővel a női többségi tulajdonban lévő és nők által vezetett vállalkozásokat támogatják - mondta a Közügyek műsorában Pelt Ilona tartományi gazdasági és idegenforgalmi segédtitkár.

Ki lett a parasztolimpia legjobbja?

Egy év kényszerpihenő után újra megtartották a Moholi Parasztolimpiát és Főzőversenyt, amely immáron hagyományosnak számító rendezvény a Tisza-mentén élő mezőgazdasággal foglalkozó emberek életében. Nagy volt az érdeklődés idén.