Ugrás a tartalomra
Pixabay/avantrend/Illusztráció

Fűtési gondok egyes szerbiai iskolákban

2020-10-19
13:46
2020-10-19
13:57
Forrás
Tanjug
11 szerbiai iskolában vannak gondok a fűtéssel - jelentette az oktatási minisztérium.

Az összesen 4278 tanintézmény különböző fűtési rendszerrel rendelkezik, a szezon pedig október 15-én kezdődött. A minisztérium közleményében hangsúlyozzák, egy iskolában súlyosabb a probléma, a többi érintett intézményben azonban még a héten elhárítják a hibákat. 

fűtés
gondok
Szerbia
iskola
oktatás
minisztérium

Most

14:33, Frissítve: 14:43

Égető szükség lenne terelőútra Temerinben

Temerin főutcáján folyamatos a személy- és teherforgalom. Elsősorban Újvidék vonzáskörzete miatt nagy az észak-dél irányú forgalom. A település tehermentesítése miatt régóta aktuális kérdés egy kerülőút kiépítése.
14:25

Szabadkára is visszaszivárognak a migránsok

Szabadkára is egyre több migráns tér vissza, és próbálkozik meg ismét nekivágni a magyar határkerítésnek. Amióta legutóbb összeszedték és távolabbi szerbiai befogadóközpontokba szállították el őket, néhány napig nyugalom volt a városban.
13:43

A KKT 100 napja Óbecsén

Száz nap alatt öt ülést tartott az új összetételű községi képviselő-testület Óbecsén. Az eddigi munkát és a koalíciós együttműködést ma sajtótájékoztatón értékelte Kiss Igor, az óbecsei képviselő-testület elnöke.
13:15, Frissítve: 15:07

Új szigorításokat vezetnek be Szerbiában

Hétköznaponként 17 órakor be kell zárniuk, hétvégente pedig ki sem nyithatnak a vendéglátóipari egységek és a szolgáltatói tevékenységeket végző vállalkozások - többek között ez tartozik az új szigorítások közé - írja a szerbiai sajtó.

Népszerű

Az új év új nyugdíjkorhatárt hoz

Két hónappal hosszabb ideig kell dolgozniuk a nőknek Szerbiában 2021. január elsejétől, hogy öregségi nyugdíjba vonulhassanak. Be kell tölteniük a 60 év, két hónapot.