Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Futóverseny a boldogabb gyermekkorért

2022.10.28
14:19
2022.10.28
18:36
Forrás
Pannon RTV
Humanitárius jellegű futóversenyt tartottak diákoknak a Harcosok sorakozója lakótelep parkjában. A Futóverseny a boldogabb gyermekkorért elnevezésű rendezvényen 12 szabadkai általános iskola és 6 középiskola diákjai, illetve óvodások is részt vettek.

Összesen 12 futamban mintegy 600 gyerek versenyzett. Szabadkán utoljára 2011-ben szervezték meg ezt a humanitárius jellegű futóversenyt, amelyet októberben több szerbiai városban is megrendeznek. A versenyt a Szabadkai Vöröskereszt, valamint a Szabadkai Közegészségügyi Intézet szervezte.

Dr. Siniša Trajković, titkár, szabadkai Vöröskereszt: „A Futás a boldogabb gyermekkorért humanitárius és szabadidős jellegű rendezvénynek hosszú hagyománya van a szerbiai Vöröskeresztben. 11 év után ismét megrendezzük ezt Szabadkán. 2011-ben szervezték meg a Futás a boldogabb gyermekkorért rendezvényt utoljára Szabadkán. Idén úgy gondoltuk, hogy készen állunk visszahozni ezt a rendezvényt a városunkba.”

Vöröskereszt
Szabadka
futás

Most

08:49

Narancssárga riasztás van érvényben egész Vajdaságban

Jön a rossz idő – figyelmeztet a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet. Vajdaságban és Közép-Szerbia egyes részein narancsriasztás van érvényben. A hétvégéig és a jövő hét első felében folytatódik a változékony időjárás, záporokkal, zivatarral.

Népszerű