Ugrás a tartalomra
Tartományi Kormány

Gasztronómiai konferenciát szerveztek Csenejen

2022.10.20
17:13
Forrás
Pannon RTV
Az "Az vagy, amit megeszel" jelmondatot viseli a 10. Food Talk gasztronómiai konferencia Csenejen, több száz résztvevővel.

 A konferencián turisztikai, vendéglátói és gasztronómiai témákat dolgoznak fel.

A hasonló rendezvények nagyon fontosak, mert ezek révén fejlődik a turizmus. A mai rendezvény az egyik legjobb módja a régióval való tapasztalatcserére. Vajdaságot egy kis világként fogjuk fel, ahol sok mindenre büszkének lehetünk - ételre, italra, az itt élők lelkére - emelte ki Nenad Ivanišević tartományi idegenforgalmi titkár.

A konferencia díszvendége Carlos Félix Corona mexikói nagykövet.

gasztronómia
turizmus
konferencia
Vajdaság
Csenej
Nenad Ivanišević

Most

09:54, Frissítve: 10:29

Busóbemutató a VM4K-ban

A busómaszkfaragás fortélyaival és a busójárás történetével ismerkedhettek meg csütörtök este mindazok, akik ellátogattak a szabadkai VM4K Klubhelyiségébe.
07:22, Frissítve: 08:00

Lehűlést hoz a borulás

Ma túlnyomóan felhős idő várható. Először Szerbia északi részén, tehát Vajdaságban lesz egyre borultabb az ég, a felhősödés azután az ország többi részére is kiterjed.

Népszerű

Meghalt egy féléves gyermek

A kuršumlijai Egészségügyi Központ sürgősségi osztályára vitték be, életjelek nélkül volt. A gyermeket előző nap megvizsgálták ebben az egészségügyi intézményben, ahol az illetékesek szerint megfelelő terápiát írtak elő.

Egy fiatal nő harca, hogy újra járni tudjon

Páger Anita 26 éves muzslyai lány egy baleset következtében öt éve mozgássérült. Bekerült a Budi human jótékonysági alapítvány programjába és thaiföldi műtétjére indult gyűjtési akció. Májusig nem egész 16 millió dinárt kellene összegyűjteni.