Ugrás a tartalomra
plakát

Gazdag program a zentai Születés Hete Fesztiválon

2018-05-16
14:07
2018-05-16
14:15
Forrás
Magyar Szó
Szombaton kezdődik és jövő vasárnapig tart a Születés Hete Fesztivál Zentán. A Születés Hete Fesztivált a Zentai baba-mama klub szervezi, a Facebook-oldalukon elolvasható a részletes program.

A gazdag program célja a várandós nőket és a családokat hozzásegíteni ahhoz, hogy a várandósság ideje és maga a szülés ne legyen szorongással, bizonytalansággal, aggodalommal teli időszak. Információkat adnak például arról is, hogyan mélyíthetik el a kismamák kapcsolatukat babájukkal és párjukkal.

A programok egyebek mellett a családtervezésre, a várandósságra, a szülésre, a szoptatásra, a csecsemőgondozásra vonatkoznak. A Születés Hete Fesztivált a Zentai baba-mama klub szervezi, a Facebook-oldalukon elolvasható a részletes program.

Zenta
Születés Hete Fesztivál

Most

11:08

Babosék már a döntőben

Babos Tímea és partnere, Kristina Mladenović győzött a melbourne-i ausztrál nyílt teniszbajnokság női páros versenyének elődöntőjében.

Népszerű

Családi ház égett le Kishegyesen

Leégett a Csőke házaspár családi háza a Deák Ferenc utcában Kishegyesen. Kedden este 17 óra környékén ütött ki a tűz a kazánházában, majd átterjedt a tetőszerkezetre.

Baleset a zentai Thurzó Lajos Általános Iskolában

Súlyos iskolai balesethez riasztották tegnap kora délután a zentai mentőszolgálatot. Egy kisfiú zuhant le a zentai Thurzó Lajos Általános Iskola lépcsőjéről, aki súlyos sérüléseket szenvedett.