Ugrás a tartalomra
plakát

Gazdag program a zentai Születés Hete Fesztiválon

2018-05-16
14:07
2018-05-16
14:15
Forrás
Magyar Szó
Szombaton kezdődik és jövő vasárnapig tart a Születés Hete Fesztivál Zentán. A Születés Hete Fesztivált a Zentai baba-mama klub szervezi, a Facebook-oldalukon elolvasható a részletes program.

A gazdag program célja a várandós nőket és a családokat hozzásegíteni ahhoz, hogy a várandósság ideje és maga a szülés ne legyen szorongással, bizonytalansággal, aggodalommal teli időszak. Információkat adnak például arról is, hogyan mélyíthetik el a kismamák kapcsolatukat babájukkal és párjukkal.

A programok egyebek mellett a családtervezésre, a várandósságra, a szülésre, a szoptatásra, a csecsemőgondozásra vonatkoznak. A Születés Hete Fesztivált a Zentai baba-mama klub szervezi, a Facebook-oldalukon elolvasható a részletes program.

Zenta
Születés Hete Fesztivál

Most

21:18, Frissítve: 22:31

Szent István-napi ünnepség Palicson

Palicson tartották meg szombat este a Szent István-napi központi ünnepséget a VMSZ szervezésében. A magyar haza jó úton halad ahhoz, hogy visszanyerje régi önbecsülését - mondta Magyar Levente.
19:27, Frissítve: 22:03

Megtelt hívekkel a szabadkai székesegyház

Szent István hazánkat hazánkká és a keresztény Európa részévé tette - emelte ki prédikációjában Márfi Gyula veszprémi érsek a szabadkai Szent Teréz-székesegyházban tartott misén szombaton délután.

Népszerű

nő babakocsival, kisgyerekkel

Változik a családtámogatás rendszere Vajdaságban

A tartományi kormány megszüntette a harmadik gyermek után járó támogatást Vajdaságban, mivel a 2017.december 24-e után született gyermekek után ezentúl a szerb kormány folyósítja a támogatást.

Elhunyt Bödő Sándor, a Pannon RTV munkatársa

Tragikus hirtelenséggel elhunyt Bödő Sándor, a Pannon RTV magyarkanizsai tudósítója, Aranytoll-díjas újságíró, kedves kollégánk. Tegnap töltötte be 65. életévét és vonult nyugdíjba.
Szabadkai Zsinagóga beltere

Teljes pompában a szabadkai Zsinagóga beltere

Határidőn belül, 2017. december 31-én befejezték a szabadkai Zsinagóga felújításának belső munkálatait. A három kupola helyreállítása is a megfelelő ütemben halad - mondják az illetékesek.
Budai Dániel

Meghalt a 15 éves Budai Dániel

A szabadkai fiú az egyik belgrádi gyermekkórházban töltötte utolsó perceit. Budai Dánielnek szív- és tüdőátültetésre lett volna szüksége, amiről korábban a Pannon RTV is beszámolt.