Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Molnár Ádám

Gólyatábor az MTTK hallgatóinak

2021.09.23
17:18
2021.09.23
19:20
Forrás
Pannon RTV
28 hallgatóval szervezte meg a Gólyatábort a Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar Hallgatói Önkormányzata.

Rendhagyó módon a másodikos egyetemisták is bekapcsolódhattak a programokba, hiszen tavaly a korlátozások miatt nem tudták megvalósítani a tábort.

Pannon RTV/Molnár Ádám

Jó hangulatban telik az MTTK idei Gólyatábora a horgosi Túrú-tanyán. A hallgatók érdekes programok közepette ismerkedhetnek meg egymással és idősebb társaikkal. Ottjártunkkor is épp több fajta játékon próbálhatták ki magukat. Károlyi Gabriella, Óbecse: „Én nagyon vártam már, nagyon izgultam, de nem volt okom, mert minden nagyon jó. Csapatépítő programok voltak az elején, utána kisebb csapatokra osztottak minket, és ott megismerkedtünk egymással, játszunk, vannak bulik, voltak workshopok.”

Pannon RTV/Molnár Ádám

A több mint kétnapos tábor szerdán kezdődött és pénteken fejeződik majd be. Varga Viktória, elnök, MTTK HÖK: „Csapatjátékok voltak délután, este pedig volt egy kis buli. Ma ugyanígy, reggel volt a reggeli, torna, utána pedig volt egy workshop, ahol a Vajdasági Ifjúsági Fórum is ellátogatott hozzánk, és bemutatták a szervezetüket. Utána mi is bemutatkoztunk még egyszer a gólyáknak. Ebédeltük, és most csapatjátékok zajlanak majd.”

Pannon RTV

A Gólyatábor a Hallgatói Önkormányzat szervezésében és az MTTK támogatásával valósult meg.

gólya
gólyatábor
MTTK
Túrú-tanya
Horgos

Most

15:59

Szenttamás község napja

Koszorúzással és oklevelek kiosztásával emlékeztek meg Szenttamás község napjáról. 77 évvel ezelőtt, ezen a napon vették át a hatalmat a Jugoszláv Népfelszabadító Hadsereg és a szovjet Vörös Hadsereg egységei a település felett.
14:08, Frissítve: 14:14

Pásztor István: Elfeledett mozgások válnak újra reálissá

Olyan mozgások válnak újra reálissá, a mindennapunk részévé, amelyeket már elfelejtettünk - mondta Közügyek című műsorunk felvételén Pásztor István a tegnap megindított Szabadka és Szeged közötti vasút felújítási munkálataival kapcsolatban.

Népszerű

Aleksandar Vučić: Aki mer, az nyer

Aki mer, az nyer - mondta magyarul Aleksandar Vučić szerb államfő Horgoson. Ezzel a mondattal Orbán Viktor magyar miniszterelnök Szerbia felé irányuló politikáját jellemezte.

Fogjunk össze a tiszaszentmiklósi Szarvák családért!

Ismét jó szándékú emberek segítségét kéri a tiszaszentmiklósi Szarvák Krisztina és családja. Az édesanya tavaly egyedül maradt hét gyermekével, miután férje rövid, súlyos betegség következtében elhunyt.

Vučić: szerb és magyar, barát és testvér

A VMSZ elnökével közös képet jelentetett meg az Instagramon a szerb köztársasági elnök. A Szabadka és Szeged közötti vasút felújítási munkálatainak alapkőletételét követően