Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Görögországban kéthetes szakmai gyakorlaton vettek részt a szabadkai diákok

2022.11.24
15:01
2022.11.24
16:50
Forrás
Pannon RTV
A Bosa Milićević Közgazdasági Középiskola 15 diákja jutott el a tengerparti Platamon városába, ahol különböző vendéglátóipari munkákba kaptak betekintést.

A tanulmányút az Erasmus+ elnevezésű projekt részeként valósult meg, amelyet első alkalommal pályázott meg az iskola - részletezte Ivana Ćirić, az iskola tanára, a csoport kísérője. A gyakorlat remek lehetőség volt arra, hogy a diákok megismerjék a helyi nevezetességeket, valamint nemzetközi kapcsolatokat alakítsanak ki.

Pannon RTV

Ivana Ćirić, tanár, Bosa Milićević Közgazdasági Középiskola, Szabadka: „A diákok közül legtöbben pincérek és szakácsok voltak, magyarok és szerbek egyaránt. Volt öt tanuló a közgazdasági technikus és turisztikai technikus szakról, valamint egy diáklány a bankos szakról. A gyerekek minden munkanapon praxisban vettek részt a szálloda konyhájában, éttermében, recepcióján, valamint az adminisztrációban.”

Bosa Milićević Közgazdasági Középiskola
Görögország
szakmai gyakorlat

Most

15:18, Frissítve: 16:32

Méz és bor

Ezzel a címmel pénteken délután kiállítás nyílt Óbecsén a Than Emlékházban. A jövő hét végéig nyitva tartó tárlaton méhészeti és borászati eszközöket láthat a közönség.
12:50, Frissítve: 14:05

Karácsonyi vásár Palicson is

Karácsonyi vásárt tartottak a Palics Magyar Művelődési Egyesület székházában. Az eseményen kézműves portékák, gyermekruhák, és illóolajok is megtalálhatók voltak. A szervezők a legkisebbekre is gondoltak, őket kézműves foglalkozás várta.

Népszerű