Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Gyászmisén emlékeztek a halottakra Kelebián

2018-11-02
20:32
2018-11-02
20:41
Forrás
Pannon RTV
Gyászmisét tartottak ma halottak napja alkalmából Kelebián a Divisio apostolorum-plébániatemplomban. Az épület megtelt hívekkel. A gyülekezet tagjai halottaikra emlékeztek.

A szentmise előtt összegyűjtötték azok nevét is, akik az elmúlt időszakban távoztak az élők sorából, Paskó Csaba plébános pedig értük mutatta be a szentmisét.

A kelebiaiak már hagyományosan, minden évben november másodikán az 1944/45-ben ártatlanul kivégzettekről is megemlékeznek. A gyászmise gyertyás körmenettel ért véget.

Kelebia
Paskó Csaba
Divisio apostolorum-plébániatemplom

Most

16:26

Tűz pusztít Bosznia-Hercegovinában

Trebinje környékén, a Boszniai Szerb Köztársaságban az éj folyamán a lángok a szél miatt több kilométerre kiterjedtek. Félő, hogy a lángok a közelben elhelyezkedő Zasad településig jutnak.
14:32

60 ezer méh egy álmennyezetben

Az ausztráliai Brisbane-ben egy házból az álmennyezet alól hatvanezer méhet kellett eltávolítani, és ötven kiló mézet szedtek ki méhészek - közölte az Euronews.

Népszerű

Megtámadták a TSC szurkolóit Temerinben

A TSC szurkolóinak egy kisebb csoportját eddig ismeretlen tettesek megtámadták Temerinben, amikor a vasárnap esti Vojvodina elleni mérkőzés után hazafelé tartottak.