Ugrás a tartalomra
Gunaras Hivatalos Oldala

Gyásznap Gunarason

2022.03.09
15:44
Forrás
Magyar Szó
Gyásznapot tartanak Gunarason. A tragikusan elhunyt Kancsár Enrike tiszteletére mára hirdetett gyásznapot a Gunarasi Helyi Közösség Tanácsa.

A 19 éves fiatalember egy balesetben hunyt el. Az üggyel kapcsolatban a rendőrség hétvégén közleményt adott ki, miszerint a szabadkai rendőrség letartóztatta D. T. topolyai lakost, akit azzal gyanúsítanak, hogy szombatról vasárnapra virradó éjszaka Gunarason elütött egy gyalogost. A rendőrségi közlemény szerint a gyanúsított erősen ittas állapotban, és engedély nélkül ült volán mögé. A balesetben a helyszínen elhunyt egy 19 éves fiatal, aki gyalogosan közlekedett. D. T.-t előzetes letartóztatásba helyezték.

gyásznap
Gunaras

Kapcsolódó tartalmak

Most

17:15, Frissítve: 18:25

Palicson is várják a nyuszit

Színes műsorral várta a húsvéti ünnepeket megelőző szombaton az érdeklődőket a Palics Magyar Művelődési Egyesület a helyi Magyar Művelődési Központban.
16:15, Frissítve: 18:21

Húsvétváró kiállítás Felsőhegyen

Húsvéti sonka, ünnepi kalács, a tavasz virágai és ünnepkört meghatározó díszes tojások is díszítették mindazok standját, akik részt vettek a felsőhegyi Könyvtár Kör által szervezett Húsvétváró Kiállításon.

Népszerű

Tömegbaleset Szabadkánál - VIDEÓ!

A baleset a Topolya és az észak-bácskai város közötti úton történt, a szakaszt teljesen lezárták. A szerencsétlenséget az orkán erejű széllökések miatt kialakult porvihar okozta.