Ugrás a tartalomra
iskola bejárata
Pannon RTV

Gyászol a szabadkai Miloš Crnjanski Általános Iskola

2018-06-13
17:07
2018-06-13
17:26
Forrás
VajdaságMA
Az intézmény azt a tízéves szabadkai kisfiút gyászolja, aki életét vesztette, amikor a Valjevo melletti Divčibaren egy Toyota típusú gépjármű hajtott a gyalogátkelőhelyen áthaladó gyermekek közé.

A kisfiú társa is megsérült. A szabadkai Miloš Crnjanski iskola harmadik osztályos tagozata kiránduláson vett részt a Maljen hegység népszerű üdülőtelepülésén. Az eset kapcsán Bogdan Laban, Szabadka polgármestere és Bunford Tivadar, a Városi Képviselő-testület elnöke részvétüket fejezték ki az elhunyt kisfiú családjának, egyben felszólították az illetékes szerveket, hogy mielőbb derítsék fel a baleset körülményeit.

Szabadka
Milos Crnjanski
iskola
gyász

Most

Népszerű

nő babakocsival, kisgyerekkel

Változik a családtámogatás rendszere Vajdaságban

A tartományi kormány megszüntette a harmadik gyermek után járó támogatást Vajdaságban, mivel a 2017.december 24-e után született gyermekek után ezentúl a szerb kormány folyósítja a támogatást.

Elhunyt Bödő Sándor, a Pannon RTV munkatársa

Tragikus hirtelenséggel elhunyt Bödő Sándor, a Pannon RTV magyarkanizsai tudósítója, Aranytoll-díjas újságíró, kedves kollégánk. Tegnap töltötte be 65. életévét és vonult nyugdíjba.
Szabadkai Zsinagóga beltere

Teljes pompában a szabadkai Zsinagóga beltere

Határidőn belül, 2017. december 31-én befejezték a szabadkai Zsinagóga felújításának belső munkálatait. A három kupola helyreállítása is a megfelelő ütemben halad - mondják az illetékesek.
Budai Dániel

Meghalt a 15 éves Budai Dániel

A szabadkai fiú az egyik belgrádi gyermekkórházban töltötte utolsó perceit. Budai Dánielnek szív- és tüdőátültetésre lett volna szüksége, amiről korábban a Pannon RTV is beszámolt.