Ugrás a tartalomra
iskola bejárata
Pannon RTV

Gyászol a szabadkai Miloš Crnjanski Általános Iskola

2018-06-13
17:07
2018-06-13
17:26
Forrás
VajdaságMA
Az intézmény azt a tízéves szabadkai kisfiút gyászolja, aki életét vesztette, amikor a Valjevo melletti Divčibaren egy Toyota típusú gépjármű hajtott a gyalogátkelőhelyen áthaladó gyermekek közé.

A kisfiú társa is megsérült. A szabadkai Miloš Crnjanski iskola harmadik osztályos tagozata kiránduláson vett részt a Maljen hegység népszerű üdülőtelepülésén. Az eset kapcsán Bogdan Laban, Szabadka polgármestere és Bunford Tivadar, a Városi Képviselő-testület elnöke részvétüket fejezték ki az elhunyt kisfiú családjának, egyben felszólították az illetékes szerveket, hogy mielőbb derítsék fel a baleset körülményeit.

Szabadka
Milos Crnjanski
iskola
gyász

Most

21:29, Frissítve: 21:37

Nagyon komolyan romlik a föld minősége

Az elsivatagosodást bemutató világatlasz új kiadása szerint a népességnövekedés és a fogyasztási szokások változása minden korábbinál nagyobb nyomást gyakorolnak a Föld természeti erőforrásaira.
20:34, Frissítve: 20:42

Indul a Vajdaság Vizei regatta

Már május elején beteltek a helyek a jubiláris 10. Vajdaság Vizei regattára, amelyet június 22-e és július 1-je között tartanak meg.
20:15, Frissítve: 20:24

Aranyérmes a magyar férfi kardcsapat

A magyar férfi kardcsapat aranyérmet nyert az újvidéki Európa-bajnokság csütörtöki zárónapján, miután a fináléban 45-33-ra legyőzte az olasz együttest.
19:05

Đoković a bolgár Dimitrovot verte

Novak Đoković megnyerte nyolcaddöntős mérkőzését is az angliai Queensben megrendezett füves pályás tenisztornán, miután két szettben legyőzte a bolgár Grigor Dimitrovot.

Népszerű

Szabadkai Zsinagóga beltere

Teljes pompában a szabadkai Zsinagóga beltere

Határidőn belül, 2017. december 31-én befejezték a szabadkai Zsinagóga felújításának belső munkálatait. A három kupola helyreállítása is a megfelelő ütemben halad - mondják az illetékesek.