Ugrás a tartalomra
iskola bejárata
Pannon RTV

Gyászol a szabadkai Miloš Crnjanski Általános Iskola

2018-06-13
17:07
2018-06-13
17:26
Forrás
VajdaságMA
Az intézmény azt a tízéves szabadkai kisfiút gyászolja, aki életét vesztette, amikor a Valjevo melletti Divčibaren egy Toyota típusú gépjármű hajtott a gyalogátkelőhelyen áthaladó gyermekek közé.

A kisfiú társa is megsérült. A szabadkai Miloš Crnjanski iskola harmadik osztályos tagozata kiránduláson vett részt a Maljen hegység népszerű üdülőtelepülésén. Az eset kapcsán Bogdan Laban, Szabadka polgármestere és Bunford Tivadar, a Városi Képviselő-testület elnöke részvétüket fejezték ki az elhunyt kisfiú családjának, egyben felszólították az illetékes szerveket, hogy mielőbb derítsék fel a baleset körülményeit.

Szabadka
Milos Crnjanski
iskola
gyász

Most

10:47, Frissítve: 11:08

Szeretem a nagyszüleimet

A topolyai Családfa elnevezésű civil szervezet képzőművészeti és irodalmi pályázatot hirdet, melynek célja, hogy kiemeljük a nagyszülők fontos szerepét a családban.

Népszerű

Motoros baleset a Majsai úton

Baleset történt szerda este Szabadkán a Majsai úton. A szemtanúk elmondása szerint egy motoros közlekedett Makkhetes irányába, amikor a kanyarban lévő kis utcából egy autó kihajtott elé.

Megnyitottak Szerbia-szerte a Lidl áruházak

A cégóriás olyan termékeket dobott piacra, amelyek eddig Szerbiában nem voltak jelen. A német lánc szerbiai megjelenését már hónapok óta nagy várakozás előzte meg.