Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

A hajdújárási Lurkóház számára gyűjt a Szerb Királyság Egyesület

2017-12-01
14:02
2017-12-01
18:00
Forrás
Pannon RTV
Előadást és jótékonysági gyermekbált rendez vasárnap a Szerb Királyság Egyesület. Az idei, ötödik alkalommal megrendezett eseményen a hajdújárási Lurkóház számára gyűjtenek adományokat.

A jótékonysági gyűjtés a hét utolsó napján 11 órakor kezdődik. Ezt követi majd egy gyerekbál, amelyen a résztvevők további felajánlásokat is tehetnek a Lurkóház számára.

Dragan Matović, elnök, Szerb Királyság Egyesület: „December 3-án, most vasárnap 11 órától kezdődik. Kihasználnám az alkalmat, hogy felhívjam a fiatal és a felnőtt korosztály figyelmét, hogy minél nagyobb számban jöjjenek el az előadásra, amelynek a bevételét - ahogy elmondtuk - a Lurkóháznak adományozzuk. Emellett, ahogy eddig is, több más meglepetés is várható. Az előadás után tartjuk a királyi gyermekbálat frissítőkkel és a királyi tortával.”

Hajdújárás
Lurkóház
jótékony
gyűjtés
Szerb Királyság Egyesület

Most

10:05

Đoković beérte Federert

Novak Đoković világelső szerb teniszező a 310. hetet kezdte meg a férfi teniszezők ATP világranglistájának az élén, ezzel beérte az eddigi rekorder svájci Roger Federert.
09:53, Frissítve: 10:03

Juhtenyésztés: igen vagy nem?

Elégedetlenek a vajdasági juhtenyésztők, de bíznak abban, hogy a lassanként emelkedő árak miatt a jövőben is érdemes lesz birkák és bárányok tenyésztésével foglalkozni.
08:43

Pártok közti párbeszéd kezdődik

A szerb köztársasági parlament égisze alatt, az Európai Parlament közvetítésével a pártok közötti párbeszéd ma Ivica Dačićtyal, a szerb parlament elnökének videokonferenciájával kezdődik.
07:50, Frissítve: 09:08

Ma kezdődik a Berlinale

koronavírus-járvány miatt közönség és sztárok nélkül kezdődik hétfőn a Berlini Nemzetközi Filmfesztivál (Berlinale), amelyen a szemle 71 éves történetében először egyszerre két magyar nagyjátékfilm is indul a legjobb filmnek járó Arany Medvéért.
07:38

Megszigorítják az óvintézkedéseket Szlovákiában

Szlovákiában a következő napokban tovább szigorítják, illetve módosítják a koronavírus-járvány terjedésének megfékezésére szolgáló óvintézkedéseket - döntött vasárnap este az Igor Matović miniszterelnök vezette koalíciós kormány.

Népszerű

Orosz bolt nyílt Szabadkán

Az átadót követően azonnal birtokukba vehették a vásárlók az üzletet. Az orosz tulajdonban lévő Svetoforban többnyire tisztálkodási szerek, élelmiszer és konyhai eszközök kaphatók.

Halálos közúti baleset Topolyánál

A szerencsétlenség szerda este fél nyolckor történt Topolya bejáratánál, egy kombi hátulról egy kapcsolható eszközt húzó traktornak ütközött.

Üresen állnak a zentai árupiac standjai

Kedd óta üresek a zentai árupiac asztalai. Az árusítók beszüntették a munkát. Ennek több oka is van. Az ügyben megszólalt a piacot üzemeltető vállalat igazgatója is.