Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Hajnal Jenő: Sorsfordító változások előtt állunk

2019-03-14
18:40
2019-03-14
20:11
Forrás
Pannon RTV
Az 1848-49-es magyar forradalomra és szabadságharcra emlékeztek Adán a Damjanich-emlékműnél.

Az eseményen rövid alkalmi műsort tekinthettek meg a jelenlévők a Bodros tambura zenekar, Polyák Szollár Anna és a Vadvirág leánykórus közreműködésével.

Az emlékmű koszorúzását megelőzően Hajnal Jenő, a Magyar Nemzeti Tanács elnöke mondott ünnepi beszédet az egybegyűlteknek.

Hajnal Jenő, elnök, Magyar Nemzeti Tanács: „Ismét sorsfordító változások, nagy megújulások kezdete előtt állunk, mi és egész Európa is. Épp ezért a jövőt a mában most kell megnyernünk, csak úgy lehet győzelemre vinni a nemzetek Európájának győzelmét, ha már ma megteszünk mindent ezért a győzelemért, mert számunkra nagyon is világos, míg másoknak egyáltalán nem az, hogy el fog jönni az igazság pillanata úgy, ahogy eddig mindig eljött a történelem során.”

Ada
1848-49-es forradalom és szabadságharc
megemlékezés
Hajnal Jenő

Most

Népszerű

Bombarobbanás történt Topolyán

Csütörtök éjjel fél tizenegy körül a Ljubljanai utca 16-os szám alatt, B. L. otthona előtt robbant a bomba egy magyar rendszámtáblás autó alatt – adta hírül egy helyi (mojabackatopola.rs) hírportál.
Mentőautó

Holtan találtak egy 15 éves fiút Topolyán

A topolyai Bartók Béla utca egyik házában ma a reggel holtan találták a 15 éves O. A. -t. A kiskorú holttestét állítólag barátjának a dédanyja találta meg az ágyban.