Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Hamarosan beköltözhetnek a gólyák a szerbiai egyetemista kollégiumokba

2020.09.23
06:36
Forrás
Szerbiai RTV
Nem kell mindenkinek koronavírus-teszten átesnie.

Hamarosan beköltözhetnek a gólyák a szerbiai egyetemista kollégiumokba, azonban nem kell mindenkinek koronavírus-teszten átesnie - írja a Szerbiai RTV.

A belgrádi intézményekben 1266 férőhely van biztosítva az elsőéves egyetemistáknak, a végső listát pedig csütörtökön teszik közzé, és egy nappal később kezdik meg a szobák elosztását.

Az orvosi vizsgálatokat már hétfőn megkezdték, nyilatkozta a köztévének dr. Marija Obradović. A Diákegészségügyi Intézet igazgatója elmondta, csak azoknál a hallgatóknál fogják kérni a koronavírus tesztet, akiknél ez feltétlenül szükséges.

kollégium
Szerbia
gólyák
egyetem
koronavírus teszt

Kapcsolódó tartalmak

Most

17:30, Frissítve: 17:37

Vince-napi jóslat a Telecskai-dombokon

Bajsán is összegyűltek a borászok, hogy Vince-nap alkalmából vesszőt vágjanak, és megjósolják, hogy milyen lesz az idei év szőlőtermése a Telecskai-dombságon. A szőlőtermesztők errefelé is jó termésre számítanak.
17:24, Frissítve: 19:34

Vince-napi Borfesztivál és Borkóstoló Temerinben

Rossz bor nincs, csak jó, jobb és legjobb – tartja a mondás. Ezt Temerinben is hangsúlyozták. Sokak örömére a Temerini Kertbarátkörnek idén sikerült megrendeznie a nagy népszerűségnek örvendő Vince-napi Nemzetközi Borfesztivált és Borkóstolót.
16:24, Frissítve: 16:36

Meghalt Aki Rahimovski

A hír, hogy énekesük 67 éves korában elhunyt, a Parni Valjak egykori jugoszláv, majd horvát rockegyüttes közösségi oldalán jelent meg hivatalosan.
16:04, Frissítve: 16:33

Díjazták az év legjobb szerbiai edzőit

23. alkalommal adták át a szabadkai Yu Eco RTV szervezésében a múlt év legjobb szerbiai edzőinek járó sportdíjakat. Az egybegyűlteknek Pintér József, a médiaház igazgatója köszönte meg a szerbiai sport nemzetközi hírnevének öregbítését.

Népszerű

Rendőrök lepték el Horgost

Rendőrök lepték el ma reggel Horgost. Feltételezhetően azt az eltűnt férfit keresik, akinek múlt hétvégén veszhetett nyoma a településen.