Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Hamarosan beköltözhetnek a gólyák a szerbiai egyetemista kollégiumokba

2020.09.23
06:36
Forrás
Szerbiai RTV
Nem kell mindenkinek koronavírus-teszten átesnie.

Hamarosan beköltözhetnek a gólyák a szerbiai egyetemista kollégiumokba, azonban nem kell mindenkinek koronavírus-teszten átesnie - írja a Szerbiai RTV.

A belgrádi intézményekben 1266 férőhely van biztosítva az elsőéves egyetemistáknak, a végső listát pedig csütörtökön teszik közzé, és egy nappal később kezdik meg a szobák elosztását.

Az orvosi vizsgálatokat már hétfőn megkezdték, nyilatkozta a köztévének dr. Marija Obradović. A Diákegészségügyi Intézet igazgatója elmondta, csak azoknál a hallgatóknál fogják kérni a koronavírus tesztet, akiknél ez feltétlenül szükséges.

kollégium
Szerbia
gólyák
egyetem
koronavírus teszt

Most

16:40, Frissítve: 20:50

Újvidéken is tüntetnek a gazdák

Folytatják a tárgyalást a kormánnyal - ezt mondták a gazdák képviselői Újvidéken, miután nem fogadták el az újabb javaslatokat az aszálykárok enyhítésére. Az útzárlatok folytatásáról pedig órára órára döntenek.
16:17, Frissítve: 16:37

Halálos baleset Bácsfeketehegynél

Halálos baleset történt délután az autópályán. Egy személyautó és egy kombi ütközött össze az Újvidék és Szabadka közötti autópálya-szakasz bácsfeketehegyi lejáratánál pénteken.
15:44, Frissítve: 18:55

Szent István-nap Palicson és Szabadkán

Augusztus 13-án, szombaton lesz Vajdaságban a Szent István-napi központi ünnepség. Palicson már 15 órától kirakodóvásárral várják a látogatókat, 18 órakor zenés vendégváró, 19 órakor pedig ökumenikus kenyérszentelő lesz a Vigadónál.

Népszerű