Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Dobó Krisztián

Hamarosan kiderül, kik nyerik az első két lakást

2023.01.28
12:36
Forrás
Magyar Szó
Ma 18 órakor tartják a Vedd el a számlát, és nyerj! állami nyereményjáték első sorsolását, amit a Szerbiai Rádió és Televízió egyes csatornája élőben közvetít.

Eddig mintegy 41,1 millió számlát szkenneltek be a lakosok a játékban való részvételhez. Az idén ugyanis nem borítékban kell küldeni a számlákat, hanem mobiltelefonnal szükséges szkennelni a QR-kódos nyugtákat. A játékban 2022. május 1-je óta kiállított számlákkal lehet játszani, nem kell feltétlenül tízet küldeni, már egy is elég a részvételhez.

Ebben a ciklusban 5 húzás lesz, vagyis összesen 10 lakás nyerhető.

Vedd el a számlát és nyerj
sorsolás

Most

15:02

Emberek a kulisszák mögött

Renata Rudićtyal, a szabadkai Szabadegyetem oktatási programszervezőjével beszélgetett a Kortárs Galéria munkatársa, az emberek a kulisszák mögött című beszélgetős esten.
14:52, Frissítve: 15:09

Orvoshiánnyal küzd Magyarkanizsa község

Egyebek mellett erről is szó esett a Községi Képviselő-testület mai ülésén. Elfogadtak továbbá egy rendeletjavaslatot, amely az Európai Charta esélyegyenlőségi akciótervének helyi szintű megvalósítását irányozza elő.
13:58

Némi orosz előny Bahmutnál

Az orosz erők némi előnyt szereztek a keleti csatatéren, Bahmut városában, de súlyos árat fizettek ezért, amely emberéletekben mérhető – közölte a kijevi vezetés csütörtökön, részleteket azonban nem közöltek.

Népszerű

Tömegbaleset Szabadkánál - VIDEÓ!

A baleset a Topolya és az észak-bácskai város közötti úton történt, a szakaszt teljesen lezárták. A szerencsétlenséget az orkán erejű széllökések miatt kialakult porvihar okozta.