Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Raffai Csaba

Hamarosan kijavítják a megrongálódott mennyezetet a Széchenyi iskolában

2019-06-11
11:51
2019-06-11
15:39
Forrás
Pannon RTV
A napokban leszakadt egy vakolatdarab a mennyezetről a szabadkai Széchenyi István Általános Iskola egyik tantermében. Egy harmadikos kislány egy karcolásnyi sérülést szenvedett.

Az egyik tanuló rosszul lett, valószínűleg az ijedtség miatt. A tantermet azonnal kiürítették. A plafonon nem voltak repedések, nem volt beázás, semmi sem jelezte, hogy baleset fog történni - mondták el az iskolában. A kihívott építész megállapította, hogy valószínűleg a betonmalter kötőanyaga engedett meg - mondta el a Pannon RTV megkeresésére Burány Irén. A Széchenyi István Általános Iskola igazgatóhelyettese azt mondta, aggodalomra semmi ok, a tanintézmény diákjai biztonságban vannak. Hamarosan a megrongálódott mennyezetet is megjavítják.

Burány Irén, igazgatóhelyettes, Széchenyi István Általános Iskola, Szabadka: „Gipszlapokkal majd bevonjuk az egész mennyezetet, és mi ellenőrizzük a többi tantermet is. Itt a tanterem mennyezete abszolút nem volt megrepedve, tehát nem volt az, hogy juj, meg van repedve és majd le fog esni, ez egy pillanat alatt történt..”

Széchenyi István Általános Iskola
mennyezet
leszakadt
vakolat
Burány Irén

Most

19:19, Frissítve: 20:35

Exkluzív interjú James Bonddal

Egy ausztrál úriember, aki fiatalon mindennél jobban szeretett volna a legendás dupla nullás ügynök szerepében tündökölni a mozivásznon.

Népszerű

Párját ritkító menyegző volt Palicson

Vidékünkön ma már ritkaságszámba megy az ősi zsidó hagyomány szerinti esküvő. Ezért is volt látványos és párját ritkító a pénteken Palicson megtartott menyegző.

Halálos baleset Ásotthalomnál

Halálos autóbaleset történt Ásotthalom közelében ma hajnalban, az 55-ös főúton - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.