Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Hamarosan visszatérnek eredeti feladataikhoz az ideiglenes járványközpontok

2020-05-30
16:52
Forrás
Vajdasági RTV
A koronavírus-betegeket ellátó egészségügyi intézmények várhatóan június végén visszatérhetnek az eredeti feladataikhoz – mondta Zoran Gojković tartományi egészségügyi titkár.

A Pink Televíziónak nyilatkozva elmondta, a fővárosban erre korábban kerül sor, az ország déli részein azonban továbbra is szükséges a fenntartásuk. A visszaállás után lehet majd bepótolni a járványhelyzet miatt elhalasztott beavatkozásokat.

Zoran Gojković szerint a szerb egészségügyi rendszer jól teljesített az elmúlt hónapokban. Mint fogalmazott, a vírusról még most sem tudunk eleget, és továbbra sem egyértelmű, hogy lesz-e következő fertőzési hullám.

Zoran Gojković
járványközpont
koronavírus
egészségügyi intézmény

Most

Népszerű

Megtalálták csantavéri kisfiút

Este fél nyolc körül előkerült a ma délután Csantavéren eltűnt kisfiú. Réti Dénes jól van, a szülei köszönik a segítséget a fiú felkutatásában.

Vučić: holnap döntenek a szigorításokról

Aleksandar Vučić szerb elnök ma délután is sajtótájékoztatót tartott. Elmondta, hogy a járványügyi helyzettel kapcsolatban a konkrét intézkedésekről holnap döntenek.

302 új eset és 5 áldozat Szerbiában

5 személy vesztette életét a koronavírus szövődményeinek következtében Szerbiában az elmúlt 24 órában, és 302 újabb fertőzöttet regisztráltak. Cikkünk folyamatosan frissül.