Ugrás a tartalomra

Hamisított gyógyszerek Szerbiában is

2016-12-15
09:31
Szerbiában a forgalomban lévő gyógyszerek 10 százaléka hamisítvány - figyelmeztetnek az illetékesek
Szerbiában a forgalomban lévő gyógyszerek 10 százaléka hamisítvány - figyelmeztetnek az illetékesek. Idén négy személyt tartóztattak le, akik hamisított gyógyszerekkel kereskedtek, 15 személy ellen pedig bűnvádi feljelentést tettek. A nem megfelelő gyógyszerek értékesítésének visszaszorítása terén a legnagyobb problémát az állami szervek nem megfelelő együttműködése jelenti, továbbá az, hogy enyhe, mindössze hároméves börtönbüntetés jár érte, a törvények pedig nem tekintik bűncselekménynek a gyógyszerek hamisítását és csempészését. Szerbiában leginkább a Viagrát, a krónikus betegségek és a rák elleni gyógyszereket hamisítják. (VajdaságMA)
Szerbia
gyógyszerek
hamisítás

Most

16:50, Frissítve: 16:57

A NIS vitte el a fődíjat

A NIS vitte el a fődíjat a 100 legnagyobb Szerbiában elnevezésű rendezvényen. A Kőolajipari Társaság a 2018-ban megvalósított bevételei alapján lett a legjobb a nagyvállalatok körében.
16:31, Frissítve: 16:44

„A szerb-kínai kapcsolatok rendkívüliek”

Szerbia nagyra értékeli, hogy Kína tiszteletben tartja és védi a nemzetközi jogokat - mondta Ana Brnabić szerb kormányfő a Kínai Legfelsőbb Népi Bíróság képviselőivel folytatott tárgyalásán Belgrádban

Népszerű