Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Szalai Adrián

Harmadik alkalommal indul útjára a Vajdasági Mentorprogram

2022.09.20
16:10
2022.09.20
20:59
Forrás
Pannon RTV
A program célja, hogy a tapasztalt vállalkozók megosszák tudásukat a fiatalokkal, továbbá, hogy komoly együttműködés alakulhasson ki a vállalkozói szférában.

Mentornak azok jelentkezhetnek, akik valamilyen szakmai területen több éves tapasztalattal rendelkeznek vállalkozásirányításban. A mentorok és a mentoráltak szeptember 30-ig jelentkezhetnek a kiírásra. Bővebb információ a prosperitati.rs oldalon található.

Juhász Bálint, ügyvezető, Prosperitati Alapítvány: „Online kérdőív kitöltésével tudnak jelentkezni, szeptember 30-ig lehet benyújtani a jelentkezéseket. Tehát van még idő. Aki a hírlevelünkre feliratkozott, az megkapta a lehetőséget, a Facebook-oldalunkon, a weboldalunkon a linkek is elérhetőek, de bármelyik irodánkhoz fordulhatnak, segítenek a kollégák, hogy aki szeretne jelentkezni, az megtehesse.”

Juhász Bálinttal egy hosszabb interjút láthattak a Közügyekben.

Vajdasági Mentorprogram
Juhász Bálint

Most

19:07, Frissítve: 20:25

Vajdasági sikerekben bővelkedett a Nemzeti Vágta

Emlékezetes, vajdasági sikerekben bővelkedő vágtát láthatott a közönség vasárnap délután Budapesten. A Temerint képviselő Földes Luca második lett a fináléban. Szerbia színeiben pedig Ördög Alen megnyerte a Nemzetközi vágta döntőjét.
19:04, Frissítve: 20:25

Betyáros virtus Ludason

Fekete, pej, szürke, deres de még tarka ló is versenyzett a 12. Ludasi Betyárnapon. Hátas-lovas és fogatos ügyességi lóversenyeket láthatott a közönség.
18:45, Frissítve: 20:25

Csillagok, csillagok szépen ragyogjatok!

Ismét népzenétől volt hangos az oromhegyesi Faluház. Idén is megszervezték a nemzetközi Csillagok, csillagok szépen ragyogjatok elnevezésű népzenei találkozót. A programon több mint 10 környékbeli és magyarországi csoport mutatkozott be.
17:20, Frissítve: 17:32

Gasztronómiai fesztivál Óbecsén

Az esős időjárás miatt a helyszín ezúttal a városi piac volt. A szervezők különféle ételekkel, termelői piaccal és koncertekkel várták a látogatókat.

Népszerű

69 kérdés, 30 perc

Október 1-jén, szombaton kezdődik és 31-éig tart a népszámlálás Szerbiában.